Krick Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Szlag mnie trafia jak mam niezłą gierke a nie moge jej uruhomić Mam zamiar kupić jaką powążną zastanawialem się nad Radeonem 9800 PRO AGP 8x 128 MB GF 6600 WinFast AGP 8x 128 MB Co o nich sądzicie? Która lepsza ? Pomóżcie, zapodajcie jakieś linki. :mur: Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Krick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okson Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Temat niżej masz o tych kartach ale ja polecam geforce 6600 w nowszych grach jest lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Heh juz pisalem w innym temacie, gf ma gware na 24 miechy, a radek na 3 (lol). Wg. mnie dobrze jest miesc ten komfort ze jak padnie to zostanie wymieniona ;) www.apollo.pl <------ tutaj masz gf6600 za 417 zl, sklep sprawdzony kupilem tu proca i wlasnie teraz te karte ;) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zmień nazwe tematu na regulaminową, i ja powiem żebyś brał 9800pro z 256 bitową szyną pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 A ja powiem: za niewiele więcej jest 6600GE !! Parametry prawie GT a kręci sie nawet lepiej niż GT !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Oho.. zaczyna się :P Ja powiem że za niewiele więcej jest pełne GT :P Ok, to żadna rada więc napisze coś jeszcze... 6600 wcale nie radzi sobie lepiej w nowych grach! Co z tego że ma technologie takie jak najnowsze karty skoro nie ma ich mocy ? :P Radek stary, ale jary... Bierz 9800PRO :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okson Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 O to chodzi że geforce 6600 radzi sobie o wiele lepiej niż radeon 9800 chodżby najnowszy 3dmarkt2006 to geforce obsługuje większość testó z najnowszymi grami a taki np.x700 nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Nie rozśmieszaj mnie... Grasz w 3D marki ? Po pierwsze 3DM jest robiony pod Nvidie, a po drugie to co Ci z tej obsługi najnowszych technologii skoro i pamięci i procesor graficzny są za wolne żeby to wszystko poprawnie wyświetlić... Ja już się wypowiedziałem, poradziłem i odłączam się od tematu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...