Skocz do zawartości
Krick

Why, Why ?

Rekomendowane odpowiedzi

Szlag mnie trafia jak mam niezłą gierke a nie moge jej uruhomić

Mam zamiar kupić jaką powążną

zastanawialem się nad

Radeonem 9800 PRO AGP 8x 128 MB

GF 6600 WinFast AGP 8x 128 MB

Co o nich sądzicie?

Która lepsza ?

Pomóżcie, zapodajcie jakieś linki. :mur:

Edytowane przez Krick

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh juz pisalem w innym temacie, gf ma gware na 24 miechy, a radek na 3 (lol). Wg. mnie dobrze jest miesc ten komfort ze jak padnie to zostanie wymieniona ;)

www.apollo.pl <------ tutaj masz gf6600 za 417 zl, sklep sprawdzony kupilem tu proca i wlasnie teraz te karte ;)

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oho.. zaczyna się :P Ja powiem że za niewiele więcej jest pełne GT :P

Ok, to żadna rada więc napisze coś jeszcze... 6600 wcale nie radzi sobie lepiej w nowych grach! Co z tego że ma technologie takie jak najnowsze karty skoro nie ma ich mocy ? :P Radek stary, ale jary... Bierz 9800PRO :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozśmieszaj mnie... Grasz w 3D marki ? Po pierwsze 3DM jest robiony pod Nvidie, a po drugie to co Ci z tej obsługi najnowszych technologii skoro i pamięci i procesor graficzny są za wolne żeby to wszystko poprawnie wyświetlić... Ja już się wypowiedziałem, poradziłem i odłączam się od tematu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi