$kubi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ja tez wlasnie czekam na warcatsy i to je naprawdopodobniej zainstaluje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 testowal juz ktos te Extreme 6.1 bo niewiem czy instalowac . Co według was jest lepsze Extreme czy warcatsy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ja testowałem. Serdecznie je odradzam. Może na innych kartach lepiej się spiszą, ale u mnie były te extreme ekstremalnym niewypałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 no tak twoja karta to x1800 do niej jeszcze ciezko z dobrymi sterownikami z tego co mi wiadomo ... a moze sie myle? ja czekam na warcatsy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) a moze przetestujcie stare sprawdzone softmody ?? http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.php wlasnie sciagam. nigdy sie jeszcze niezawiodlem. sprawdzimy jak bedzie tym razem. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez luki_pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 luki pc czekam na wyniki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) czy przed zainstalowaniem nowych driverow wywalacie stare jakims driver-cleanerem lub czyms w tym stylu? :) wieczorem zobacze jak sie sprawuja extreme ati. edit: $kubi: ok, nie bylo tego pytania ;) Edytowane 24 Stycznia 2006 przez tomos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 tomos co za pytanie czy wywalamy drivercleanerem.... oczywiscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 czy przed zainstalowaniem nowych driverow wywalacie stare jakims driver-cleanerem lub czyms w tym stylu? No ba!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 A ktoś może wie dlaczego nie było Omeg 5.13? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 heh a wie ktos kiedy warcatsy? moze ich nie bedzie wogole do tej wersji? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) 6.1 Softmody niespisaly sie na mojej starej 15 bo w CCC niemoge znalesc odpowiednich opcji konfiguracji i obra jest koslawy :( Ale problem zostal latwo rozwiazany : kupilem LCD 17 :) i teraz dopiero potestuje :) Edytowane 24 Stycznia 2006 przez luki_pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 czekamy na testy ponieważ ja je mam lecz nie zauważyłem wzrostu wydajności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fa!th Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) A ktoś może wie dlaczego nie było Omeg 5.13? I decided to skip the Catalyst 5.13 drivers and went directly to the 6.1, Why? well, there where no major changes from 5.13 to 6.1, so I waited for the official version to be released and use that instead (I had the beta for a while). 5.13 nie ma bo autor sterownikow stwierdzil ze roznice miedzy 5.13 a 6.1 sa znikome i lepiej poczekac na wersje 6.1 [ktora mial juz troche wczesniej (v.beta)] btw. ja wzrostu wydajnosci nie zauwazylem cat5.13 = omega 6.1 jedyna roznica to brak CCC w omega drivers :} Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Fa!th Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 No i bardzo dobrze, że nie ma CCC, ja tam wolę CP ;) Lubię prostotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 No i bardzo dobrze, że nie ma CCC, ja tam wolę CP icon_wink2.gif Lubię prostotę. Ja też a w dodatku ten CCC zwalniał mi kompa :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Jak ktos nielubi CCC to niech zainstaluje same stery i AtiTrayTool i bedzie maił wszystkie opcje konfiguracji w prostym programie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Sprawdziłem sobie z ciekawości Catalyst 6.1 na R9200 i masakra:]...spadek w Area 51 i GTA: SA o jakieś 5fps;/ ... wróciłem do 5.12. Omegi też nienajlepsze, może nowsze stery będą lepiej dopracowane, aczkolwiek po R9200 niewiele można się teraz spodziewać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybaczki Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Extreme ATi 1.6.1 | Extreme GT 1.6.1 http://driverpack.ru/index.php?option=com_...d=316&Itemid=20 jak ktos ma czas niech sprawdzi czym sie roznia te wersje i czy wersja GT chula na 32bit systemach Wczoraj wrzucilem Extreme daly mi 90 markow w 3DM..05 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Mam tu cos dla was panowie :) Najnowsze XtremeG WarCats 6.1 pierwsza edycja w nowym roku :) Zmiany : Changes in XG WarCat 6.1 : -Fixed some installation problems; naprawiono pare bledow dotyczacych instalacji -Updated tweaks; Najnowsze ulepszacze -Performance optimizations; Zoptymalizowane pod katem wydajnosci -Adaptive Anti-Aliasing support. obsluga Adaptive AA -3:2 Pulldown has now been enabled; ?? :P DOWNLOAD XG WARCATS 6.1 :) :) :) podziekowania przyjmuje :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Sprawdziłem sobie z ciekawości Catalyst 6.1 na R9200 i masakra:]...spadek w Area 51 i GTA: SA o jakieś 5fps;/ ... wróciłem do 5.12. Omegi też nienajlepsze, może nowsze stery będą lepiej dopracowane, aczkolwiek po R9200 niewiele można się teraz spodziewać:)Ja tez zainstalowalem sobie Omegi 6.1 na radku 9200. W 3DMarku 03 spadek o ok 20 pkt, w 3DMarku01SE spadek ok 200pkt w stosunku do Softmodow 5.11, ale w marki nie gram :) w NfS MW plynniejsza grafika i mniej zwiechow, FarCry tez lepiej chodzi wiec na razie je zostawiam sobie do dalszego testowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Wie ktos jak spisują sie te najnowsze war catsy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja tam juz sciagam te najnowsze warcatsy , niewiem czemu ale na moim radziu zawsze dzialaja picus glancus w przeciwieństwie do Extreme :D Pozniej napisze czy cos sie poprawilo w grach i smarkach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Takie lamerskie pytanie mam: Czy aby wgrać te Catalysty 6.1 to trzeba wywalać wcześniejsze Driver Cleanerem czy można je "nadgrać"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rner Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 mam juz WarCaty 6.1. na razie spisują sie spoko. poprzednie mialem catalysty 5.costam :P i zauwazylem poprawe jakosci obrazu na TV-outcie bo czasami z niego kozystam. maly spadek w markach 2001. pytanie: czy da sie tu przywrocic jakos te ztare zakladki we wlasciwosciach ekranu? jakos nie przepadam za tym calym CatalystControlCentre :P no i jeszcze wymaga dodatkowo .NET framework :/ blee z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 A ja tam sobie mam ccc i nie narzekam. Apropo warcatsow 6.1 KOZAKI!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 kozaki ale pewnie do kart z serii X8xx i X 1xxx ale czy te warcatsy sprawdzają sie w starszych kartach.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najt Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Powie mi ktos jak w tych warcastach moge zmienic wszystko z "jakosci na wydajnosc" bo mi zniknela zakladka we wlasciwosciach ekranu od tego thx z gory za pomoc edit: Natomiast jak probuje wlaczyc ATI CatalystControlCentre to wywala mi taki blad (reinstalacja nie pomaga): Edytowane 1 Lutego 2006 przez najt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Najt bo aby moc kozystac z CCC musisz miec zainstalowany NET Framework inaczej nie odpala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rner Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 czy wszystkim sie te CCC tak dlugo otwiera? czy to tylko ja mam cos nie tak? :| zanim sie pokaze to musze z pol minuty czekac (niby niedlugo ale jak na efekt klikniecia to baaardzo dlugo). TIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...