Tom X Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam wszystkich mam pytanko odnośnie mojej dzisiejszej wizyty w Telepunkcie Mam Neostrade+ 640 modem Thompson 510v1 i chciałem zmienić transfer na 1024 Neostrada.Tp Pani w Telepunkcie poinformowała mnie że mój modem nie będzie się synchronizował z sygnałem z Neo.Tp bo był kupiony do Neo+ i musze sobie kupić inny lub wziąćś jakiś pod USB z Tepsy.Mam dwa kompy więc pod USB odpada Na moje pytanie czy mogę sobie kupić jakiś w sklepie – oczywiście tylko musi być do ADSL mówię kobiecie że mój także jest pod ADSL –odpowiedź była taka „ale nie będzie działał i już „więc tu zaczęło mnie męczyć pytanie czy kobietka nic nie wie o modemach a może to taki kit żeby kupować modemy w tepsie?Jeśli macie ten model modema i działa wam Neostrada TP napiszcie Dziękuję wszystkim za odpowiedzi Garrett :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Na 1024 synchronizuje się piknie, baba kity wciska ;) ... jak zwykle w telepunkcie. Problemy mogą się pojawić po przejściu na ADSL2, ale to nie szybko ... zresztą Thomsony i Sagemy na USB też bedą musieli ludziom wtedy powymieniać :lol2: Weż to ścierwo na USB (dają za 1,22 PLN, czyli darmo) i odłóż do szuflady ... może kiedyś się przyda? nigdy nie wiadomo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...