Szczurky Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Poszukuję jakiegos sklepu internetowego, lub aukcji gdzie możnaby zakupić jakieś sztuczne wąsy i brodę. Co prawda znalazłem jedną aukcję na ALLEGRO ale to dla mnie stawczo za drogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 :google: nie boli ;) http://www.makryon.com.pl/glowna.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 A może DIY :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 :google: nie boli ;) http://www.makryon.com.pl/glowna.htm Może i nie boli, ale na tej stronie co mi podałeś nie można kupić potrzebnych mi rzeczy. Patrzyłem i w Google, Allegro i na innych aukcjach i nie znalazłem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Może i nie boli, ale na tej stronie co mi podałeś nie można kupić potrzebnych mi rzeczy. Patrzyłem i w Google, Allegro i na innych aukcjach i nie znalazłem :/ Ale tematy tu odchodzą ^_^ Jak nie znajdziesz tych wąsów w internecie to zawsze można komuś ciachnąć włosy z 20cm i będzie, np. jeśli masz dziewczynę, albo z innych źródeł =) http://perukarstwo.prx.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jakiegoś psa ogól :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 hehehe, dzięki za rady :) Kobiety to może i nie mam; co do tego pomysły z psem to tez się zastanawiałem, ale wolałem go oszczędzić; zima idzie, w moich stronach jest teraz -27oC, więc piesek by się czuł troche nie swojo na powietrzu :D W każdym razie znalazłem stronkę z takimi akcesoriami. Tutaj możecie ją znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Szczurky jak dorosniesz to same Ci urosna (wasy i broda) i nie bedziesz musial kupowac takich akcesoriow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Szvczukry a w co dokladnie chcesz sie bawic? tymi wasami i broda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Moze jest sciagany za cos i chce sie przebrac... :lol: Czlowieku od czego masz Allegro? Sa sklepy co sie zajmuja sprzedaza.Wystarczy zajrzyc do Panoramy Firm np. P.S Chcesz moge Ci podeslac siersc mojego chomika.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 niktorych chyba juz calkowicie pogielo.... wezcie to zamknijcie wreszcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...