Jabol Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Nie wiem czy to dobre forum na takie pytania, ale wiem, ze przybywaja tu ludzie, ktorzy beda w stanie mi pomoc... No wiec mam zamiar zrobic 2 sieci: -pierwsza podlaczona do glownej sieci -druga (w domu) ma byc widoczna tylko dla mnie i nie chce zeby kompa do niej podlaczonego widziano w pierwszej... Czy mozna to zrobic za pomoca dwoch kart sieciowych :?: Czy ktos moze poradzic jak odpowiednio zamaskowac druga siec lub zapodac najlepiej jakies ciekawe linki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 tak można to zrobić. to się nazywa tabela routingu. teraz na pomocą IPv6 i routingu można cuda porobić. niestety ja nie jestem zaawansowany aż tak w linuxie by ci to zrobić (tylko jedna podsieć) ale proponuję zadać to pytane nie na tweaku a na jakimś konkretnym forum linuxowym. tam odpowiedz dostaniesz szybciej i pewniejsza ona będzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 jest to wykonalne, mam cus takiego w domq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 aaa i jeszcze jedno pod winowsem xp nie da rady :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ja mam na 2k , xp wogoole nuie znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...