snc Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Uzywam w98 wiedz sie nie wypowiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 o co tu chodzi?! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Pewnie o żal, że nie wyszły dla W9X :lol: Ale nie ma czego żałować - zero zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No jak to o co. Przeciez zawsze jak wychodza nowe detonatory to powstaje taki temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jestem na tym forum od czerwca i nie spotkalem sie jeszcze z takim postem (chodzi mi o tytul) moze za malo uczesnicze w forum software ;) :D pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zainstalowałem je, ale nic nowego jak zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...