skorup Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam, mam pytanie a mianowicie jak wyłączyć czytnik kart memory stick i SD/MMC w Asusie A6VC, podzieliłem sobie dysk na 3 partycje i mam teraz C,G,H bo D przypada na DVD, E i F na czytniki, idzie je wylaczyc na chwile zeby zmienic litery dysków? a może jest jakiś inny sposób żebym mógł ustawić dyski na C,D,E a reszte na kolejne litery? z gory dzieki za odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Que Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam, mam pytanie a mianowicie jak wyłączyć czytnik kart memory stick i SD/MMC w Asusie A6VC, podzieliłem sobie dysk na 3 partycje i mam teraz C,G,H bo D przypada na DVD, E i F na czytniki, idzie je wylaczyc na chwile zeby zmienic litery dysków? a może jest jakiś inny sposób żebym mógł ustawić dyski na C,D,E a reszte na kolejne litery? z gory dzieki za odpowiedzi! odinstaluj stery :oops: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka725 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zeby wylaczyc czytniki kart musisz wejsc do Panelu Sterowania -> System -> Sprzęt -> Menadzer urzadzen i tam znajdz Kontrolery IDE ATA/ATAPI i w nich wylacz: (Ricoh) Memory Sick Bus Host Adapter i (Ricoh) SD Bus Host Adapter. Poustawiaj sobie literki dykow jak chcesz i na koniec wlacz te dwa urzadzenia a zostana im automatycznie przydzielone kolejne wolne literki. Pozdrawiam, Anka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorup Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ślicznie dziękuje i również pozdrawiam Aniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUMMER Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Nie wiem czy to Ci coś da, bo po ponownym podłączeniu czytnika pewnie będzie dalej tak samo. Napisz czy się udało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...