Mateoosh Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Kto by się pisał na zlocik tweak'owców?? W wawie ofkoz ;P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Kto by się pisał na zlocik tweak'owców?? W wawie ofkoz ;P.Zalezy gdzie, kiedy i w jakiej formie ale zawsze sie pisze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 w sumie dalekjo troche ale czemu nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 moze wroclaw ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Kto by się pisał na zlocik tweak'owców?? W wawie ofkoz ;P.E tam, w Szczecinie. Stąd wszędzie jest blisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 kurde przecie pisze warszawa ! a ci co sa z innych wiosek niech se w innym topicu dyskutuja ! No co za ludzie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 jestem za, a nawet ........nie przeciw nie jestem , jestem za ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Co tak nienowocześnie? Spotkajcie się na czacie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 bardzo chetnie , ale obawiam sie ze i tak nic z tego nie wyjdzie :( ; czemu ? uzyjcie opcji : SZUKAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No ja tez bym wolał pojechac do Wrocławia ;). Ja niestety nie pisze sie na taki zjazd :( ps. kto bu niby miał to organizować ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Kurde niech sie odzywaja ludzie z wawy chetni na zlot!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Kurde niech sie odzywaja ludzie z wawy chetni na zlot!!!No to ja sie odzywam... Proponuje latem na Polach Mokotowskich...moszna chlac do rana i psy rzadko wpadaja :twisted: a moze 1 maja zaraz po pochodzie ? :) na rok przed wstapieniem do UE...bedziemy mogli sie spotkac za rok i znowu miec powod do chlania :)...aha i do gieldy blisko :) Pomyslcie same zalety duza przestrzen = dobre chlodzenie, woda blisko wiec nawet WC mozemy na miejscu z zmontowac do tego serwis blisko :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Pola to dobry pomysl, zielen itp. A psy tam dosc czesto patroluja, zwlascza po zmroku. Nie sa jednak jacys szczegolnie upierdliwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 nie odzywam sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 ja chetnie moga byc pola chociaz mam do nich kawalek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 No ja sie pisze tylko po 2 stycznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak Warszawa to ja wpadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 wawa to centrum i jest gdzie sie spotkac do wawy poza tym kazdy trafi ja jetem za Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Ja też chętny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 No Wawa chętnie, Pola też, ale nie o tej porze chyba.... ewntualnie Bolek :) W sumie przyjść z pannami, pifko..... ale ani słowa o komp..... może być fajnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 do Bolka to chyba powyzej 21 roku zycia, wiec ktos by sie pewnie nie zalapal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 fakt... o tym nie pomyślałem, ale Pola w sezonie to dobry pomysł, ja sie pisze, nawet jak bedzie sesja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ja to bym musial przyjsc z ochrona :D Bo jest tu kilku takich pewnie co by mi chetnie po ryju dalo :D HAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 nie wiem o kim mówisz, ale masz jednego po swojej stronie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 nie wiem o kim mówisz, ale masz jednego po swojej stronie :mrgreen: A nie przepraszam :D Moi "przyjaciele" sa chyba w wiekszosci z innych miast :D I tu chcial bym ich pozdrowic: (kolejnosc przypadkowa) SNAP, Pinkas, Michalak i inni bezimienni ktorymi sobie nie zamierzam glowy zawracac :D Buhahaha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Chociaz mam 160 km chetnie bym przyjechal tylko w wakacje oczywiscie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 odświeżam :D Mozna by zrobic zlocik w wawie. Np. pod kolumna zygmunta a potem se gdzies iść :wink: . Co wy na to ? Np. za tydzien w weekend :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...