Gość lipa_ml Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam. Pojawiły się kości Samsung Ultra 512 MB 400 2-2-2-5 ! . Czy ktoś z was już je miał i testował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Moglbys podac jakiegos linka do tych pamieci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam. Pojawiły się kości Samsung Ultra 512 MB 400 2-2-2-5 ! . Czy ktoś z was już je miał i testował? to są z napewno te pamiątki http://www.tigerdirect.com/applications/Se...p?EdpNo=1071043 w sirius-ie sa po 160zł więc pewnie błąd bo powinny byc po 260zł więc kto zamówi w tej cenie ten zarobi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) To czyli tak jak myslalem TCCD . Jest duzy topic o pamieciach opartych na tych kostkach :wink: Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 są te pamiątki też w troche tańszej odmianie- gorsze timingi ale i tak są 75$!!! http://www.tigerdirect.com/applications/Se...=544684&CatId=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 To juz odrzuty TCCD czyli tcc4 i dol... cena w siriusie moze byc walnieta niestety;( i wcale nie jest tak ze jak zamowisz w cenie ktora jest na stronie to tyle zaplacisz tym bardziej ze jest (tel) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 To juz odrzuty TCCD czyli tcc4 i dol... cena w siriusie moze byc walnieta niestety;( i wcale nie jest tak ze jak zamowisz w cenie ktora jest na stronie to tyle zaplacisz tym bardziej ze jest (tel) a te tcc4 to już kiepsko się kręcą? widze, że powstaje spis pamiątek może by jakis temat do dyskusji do tego założyć mnie interesuja np. pamięci te tańsze Buffalo i Spectek tylko nie wiem co konkretnie ma na nich pisać żeby się dobrze kręciły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 jak ktos juz bedzie mial te pamieci to niech da znac jak sie kreca i wogole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) ja zamowilem te z siriusa, odbieram osobiscie pewnie jutro, wiec obadam co i jak, na moje oko blad w opisie, ale wtedy ich nie kupie, albo jedna kostke http://www.overclockersonline.com/index.ph...&num=192&pnum=1 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=63704 tcc4 to chyba nie jest bo przy ddr400 ma cl3 http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?TowarI...KategorieId=383 cena rośnie...dzownilem z zapytaniem i jesli ktos kupil przed podwyzka, to placi cene przed podwyzka, wiec wsio gra, bo 40 zł na dwoch kosciach to juz pewna kwota jak dla mnei np jest Edytowane 19 Stycznia 2006 przez paczka01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 w siriusie zwiekszyli cene tych pamieci do 179zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 wlasnie edytowalem posta jak dodales swojego :) pewnie dlatego, ze ludzie zaczeli pytac wogole to oprocz tego ramu to sirius ma kosmicznie duze ceny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) he he he ja tam zamowiłem 10 szt jak jeszcze były po 160 zł :) co by nie mówić to w obecnej chwili to jest hit bo za 160 zł (179zł teraz) mozna kupic co najwyżej no name , goodram albo elixir. a tu do tego jeszcze timingi 2-2-2-5 i radiator :) ja juz kaske przelałem i 10 szt do mnie jutro wyleci :) Edytowane 19 Stycznia 2006 przez lipa_ml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 cos czuje ze o tych timingach mozesz zapomniec ktos tu handluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 tcc4/3 itd to oznaczenia slabszych tccd jezeli nie spelniaja jakichs tam wymgan to je oznaczaja slabszymi numerkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 sorki ale jak nie spełniają danych technicznych 2-2-2-5 to sory do wymiany do zwrotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 no wlasnie nie do konca, mozesz je oddac w czasie 10 dni, ale maja byc w stanie nienaruszonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 no wlasnie nie do konca, mozesz je oddac w czasie 10 dni, ale maja byc w stanie nienaruszonymkupiłem 10 szt zobacze na jednej sztuce, mam sklep komputerowy wiec je i tak pogonie dalej przeciez one kosztują tyle co no name tzn. 160 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) kupiłem 10 szt zobacze na jednej sztuce, mam sklep komputerowy wiec je i tak pogonie dalej przeciez one kosztują tyle co no name tzn. 160 zł do mnie zadzwonił sirius i powiedzial ze blad w opisie, ze to wogole nie ten ram i nici z niego.... a milo byc tak pieknie tym samy mam pytanie jakie mozna ustawic timingi dla UCCC najszybsze dla DDR400 pojda chociaz na 200 2,5-3-3-6 ? Edytowane 19 Stycznia 2006 przez paczka01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 heh, od razu coś śmierdziało ;) @lipa a ty dostałeś potwierdzenie że wysłali już do ciebie??? @paczka co znaczy błąd w opisie??? wnioskuje że pomylili sie przy podawaniu timingów i nie jest 2-2-2-5 a kosci sa UCCC?? dobrze zrozumiałem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 nic nie powiedzial dokladnie, poprostu ze ich wina, ze opis pomylony, ze to nie te pamieci...i ja znowu mam dylemat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Opis pomylony pamieci nie te... ale dalej to samo na stronie... hehe co za kretacze:) moze szumu chca narobic i cene zwiekszyc jeszcze bardziej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 a mnie sie wydaje ze oni tych kostek nie maja, tzn moga miec, ale nie te na tccd ogolnie po calodziennym obcowaniu z ta firma NIE POLECAM!! zlewanie klienta, olewanie, szkoda gadac.... no i ceny z kosmosu, chyba nie uaktualniaja cennika, jakies muchy sa za 900 zeta za 2x256, taka sama cena od 2 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ehh a mialo byc tak pieknie :] ale widze ze ostro sciemniaja z tymi pamieciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 bardzo dziwne mi powiedzieli ze stą te kości na stanie i są to 2-2-2-5 timingi wiec nie wiem o co chodzi. jesli zdjecie sie zgadza no to są faktycznie te kosci. zobaczymy jak dojadą najwyżej im odeśle z ładną kartką ze mają sobie je wsadzić bo rozumiem pomylkę na stronie ale jeśli jest takie zaintresowanie tymi pamięciami to powinni jesli taki bląd wystapił to poprawić a co do UCCC to latają tak jak w podpisie a na cl2,5 te moje idą na 225 mhz 2,9v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 kurde, a do mnie dzwonili ze nie ma... pewnie sa , ale Tobie juz wyslali , a u mnie sie zorientowali :( , ale dosc mam juz tej firmy i uzerania sie z nia, poszukam czegos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 he tak jak myślałem kto pierwszy ten lepszy :lol: pewnie cena miała być nie 160 tylko 260 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ja bym obstawial na 360 wiesz ja zmowilem je przedwczoraj w nocy, wiec jakby nie bylo jeden z p ierwszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 i co sie okazało? ze to banda idiotów czas zapewniali ze to są te w radiatorach 2-2-2-5 a dzisiaj stwierdzili ze to pomylka i ktoś wpisał zwykłe uccc jako te ultra . tylko nie wiem dlaczego nadal jest taki opis na www . niepotrzebnie przelewałem kaske tylko dupe zawrucili ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) no czyli potraktowali nas tak samo.... ale wogole do Ciebie cos wyslali? to ze nie sa ogarnieci to wiedzialem po pierwszym mailu :] Edytowane 20 Stycznia 2006 przez paczka01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 no czyli potraktowali nas tak samo.... ale wogole do Ciebie cos wyslali? to ze nie sa ogarnieci to wiedzialem po pierwszym mailu :] nic nie napisali mój kumpel ich dusil kilka razy zeby sprawdzili w magazynie i w koncu zadzwonili ze to s ą uccc wczoraj usilnie byli pewni ze to sa te co w opisie albo mają bałagan albo są nie normalni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...