brunneriusgreyna Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witajcie, mam 1200 pln i to jest górna granica. NIEPRZEKRACZALNA niestety :( Proszę o radę... Potrzebuje następujących części: TYP I 939 (PCI-ex) 1. Płyta główna 2. Procek 3. "w miare przyzwoita grafa" TYP II 754 (AGP) (w tym przypadku około 550 pln) 1. Płyta główna 2. Procek Wiem, że bida... Ale pomóżcie... Pomożecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ASRock Dual sataII, opteron 144 na socket 939, reszte przełożysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 asrock jest mocny ale mozesz wziąc dfi tylko z agp ale to drożej wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) ASRock Dual sataII, opteron 144 na socket 939, reszte przełożysz. Ale z opterone to moze byc problem!! Ibiz mial miec a tu co lipa :-| pepiczki z cena wyskakuja 210$+clo+wat+cos dla Ibiza =okolo 900zl. Za tyle mozna kupic sobie Athlona64 3700 SanDiego. Moze jak ja bede sobie kupowal nowego kompa za 2 miesiace to te opki beda bardziej dostepne w PL. Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Dzięki wielkie, tak buszując wczoraj do podobnych wnisków doszedłem, tyle, że wolałem się najpierw zaawansowancyh athlonowców poradzić, bo lepiej kumacie co w trawie piszczy... Pozdrawiam... Dziękuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...