Pompej Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Chodzi mi o zjazd regionalny na miejsce proponuję gdzieś w katowicach. Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jak to nikt nie jest chętny na mały regionalny(na razie)zlocik :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 wroclaw to dolnyslask tez sie liczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Przyjedzcie do mnie na Octoberfest :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 wroclaw to dolnyslask tez sie liczy ? Wydaje mi się, że najpierw małe zloty, jak wypali to trochę większe i później cała polska., więc chyba np. wrocław, katowice, kraków częstochowa mogły by być na tym większym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Katowice OK, tylko gdzie ? Moze lepiej w WPKiW ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Katowice OK, tylko gdzie ? Moze lepiej w WPKiW ? Jestem jak najbardziej za WPKiW tylko przydało by się więcej osób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 chetnie ale wszystko zalezy od daty (wiecie, sesja sie zbliza :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 wroclaw to dolnyslask tez sie liczy ? Wydaje mi się, że najpierw małe zloty, jak wypali to trochę większe i później cała polska., więc chyba np. wrocław, katowice, kraków częstochowa mogły by być na tym większym A potem caly swiat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 chetnie ale wszystko zalezy od daty (wiecie, sesja sie zbliza :( ) Data do ustalenia, podajcie propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 chetnie ale wszystko zalezy od daty (wiecie, sesja sie zbliza :( ) Data do ustalenia, podajcie propozycje No chyba dopiero jak sie ociepli ?? 8O Czujesz zasysanie pifska w taka pogoda jak teraz ? :? beer on fresh air roxx ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 chetnie ale wszystko zalezy od daty (wiecie, sesja sie zbliza :( ) Data do ustalenia, podajcie propozycje No chyba dopiero jak sie ociepli ?? 8O Czujesz zasysanie pifska w taka pogoda jak teraz ? :? beer on fresh air roxx ! :P Jestem za młody na pifko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 w madnessie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ja sie dopisuje do zjazdu :D:D:D:D:D:D tylko z pifkiem to nie poszaleje ;) Najlepiej to jak by sie ten zjazd odbył gdzies w wakacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ja sie dopisuje do zjazdu :D:D:D:D:D:D tylko z pifkiem to nie poszaleje ;) Najlepiej to jak by sie ten zjazd odbył gdzies w wakacje :) najlepeij na poczatku lipca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ja sie dopisuje do zjazdu :D:D:D:D:D:D tylko z pifkiem to nie poszaleje ;) Najlepiej to jak by sie ten zjazd odbył gdzies w wakacje :) najlepeij na poczatku lipca oczywiscie dalej w parku chorzowskim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 fajnie by było gdyby ten zlot wypalił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Hmmm może być ja się piszę na piwsko, ale samo piwsko nie wystarczy pomyślcie nad atrakcjami np. konkurs podkręcania na czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Albo kto więcej wytrzyma ten wygrywa Radka 10k czy GFX hehe... Dobry pomysł ale trzeba się zająć organizacją itd. Ale jak będzie zajebiście to będzie coraz więcej ludu itd. Fajna perspektywa, mnie się podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Witam ! A moze najpierw do BOBA a potem do WPKiW ?? Pisze sie i czekam na dalsze info Pozdrofka Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 zadnych zlotow w okresie zimowym ... najlepiej czerwiec lipiec poza tym najbardziej prawdopodobne beda zloty male czyli osoby z danego duzego miasta i te ktore mieszkaja do nie wiem 100 km od tego miasta kto jest z wroclawia i okolic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 orazu przepraszam za to : NO NARESZCIE MOZE SIĘ WRESCIE SPOTKAMY ?? JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA !!! :D a teraz caps off byłoby super Katowice jak najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ja sie pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 zadnych zlotow w okresie zimowym ... najlepiej czerwiec lipiec poza tym najbardziej prawdopodobne beda zloty male czyli osoby z danego duzego miasta i te ktore mieszkaja do nie wiem 100 km od tego miasta kto jest z wroclawia i okolic ??? no ja i duzo loodkow jest z wroca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...