Konrad81 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam Czy wie ktos moze co moze byc przyczyna otoz gdy wlaczam mojego canonka to po wysunieciu sie obiektywu nie mozna robic zdjec i slychac bardzo cicho jakby cos w srodku przeskakiwalo ( jakies zabki czy cos) po za tym wyskakuje na wyswietlaczu napis E8 lub E25 i aparat nie dziala... Nie wchowa sie obiektyw ponownie jak mu ,,zawieje'' to sie schowa. Nie mam pojecia co to moze byc ? bardzo prosze o jakas pomoc. Z gory Dziekuje Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 w instrukcji obsługi masz wyjaśnione co oznaczają błędy E8 i E25 :] poczytaj instrukcję ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad81 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 w instrukcji obsługi masz wyjaśnione co oznaczają błędy E8 i E25 :] poczytaj instrukcję ... Niestety aparat mam z zagranicy i nie mam do niego zadnej instrukcji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 niestety u mnie w instrukcjach (20D i Pro1 )nie opisanych tych błędów ;/ szukaj kogoś z ixusem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...