Skocz do zawartości
Grees

Call of Juarez

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego nie moge wlaczyc SM3.0 ?

Czy ktos ma podobna karte do mojej i walczyl z SM3.0 ?

Odpalilem gre na 1024x768.

70% na max reszta medium.

Hahaha, 10-15fps (czasami wpadnie powyzej 25fps).

A zaciachy takie, ze mozna w miedzy czasie kolacje zjesc :P

A2000+@2800+, 512DDR, 6200@6600@OC

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponawiam prośbe o save

Save masz w- moje dokumenty/call of juarez/Out/save, ale gdzie jest save po przejsci gry to nie wiem tak bym ci przesłał:)

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

zagralem troche w call of juarez i sie zawiodlem. Panowie z techland chyb nigdy nie widzieli westernu. Saloon to jakis hangar kwadratowy o powierzchni bylej hali targowej w katowicach zero jakiego kolwiek klimatu, a powinny byc zaciagniete kotary albo okiennice, w pizdu dymu papierosowego, lub inne aspekty ktore sprawiaja ze gra ZYJE. Niestey call of juarez jest tak zywy jak rozjechany kot na drodze. Sztuczyzna wyziera panowie - sztuczyzna!

Nie wystarczy zrobic w 3D max`sie szescianu obcianac tekstura i wstawic do srodka pare obiektow przypominajacych stoly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie moge wlaczyc SM3.0 ?

Czy ktos ma podobna karte do mojej i walczyl z SM3.0 ?

Odpalilem gre na 1024x768.

70% na max reszta medium.

Hahaha, 10-15fps (czasami wpadnie powyzej 25fps).

A zaciachy takie, ze mozna w miedzy czasie kolacje zjesc :P

A2000+@2800+, 512DDR, 6200@6600@OC

a zmieniłeś nazwę na GF 6600? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a zmieniłeś nazwę na GF 6600? :)

Tez o tym pomyslalem w pierwszej chwili.

Oczywiscie mam ustawione w windowsie na 6600. Probowalem GT jeszcze jakby to mialo byc roznica ale wszsytkiego sprobowac warto.

Jakies pomysly ?

Kto ma 6200@6600 i gra na SM3.0 ?

Albo jeszcze lepiej. Kto gra z SM3.0 na 6200 ?

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

musisz wyjsc na dwór i przejsc do miejsca gdzie na przyczepie pociagu jest karabin maszynowy (chyba :)) tam jest dróżka (w strone gór) wybijasz kolesi i snajperą ściągasz podporę :D

pozdr

btw niezbyt to realistyczne bo ja pod drzwi dawalem zbedna beczkę z prochami strzeliłem i nawet śladu nie było po wybuchu :lol: a powinno sie dac po swojemu problemy rozwiazywac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez próbowałem z beczką i lol. RogerWhite jak nic mądrego nie masz do napisania to oszczędzaj klawiature.

Imho to ty oszczędzaj klawiature i zanim przybiegniesz z "problemem" :lol: na forum użyj mózgu bo gra imho jest banalnie prosta ... A jak już nie potrafisz pomyśleć i chcesz napisac posta w stylu "co mam zrobić" to przeczytaj chociaż z łaski swojej cały temat :mur: ...

użyć wyszukiwarki forum. Ilość tematów na forum jest ogromna i istnieje duża szansa, że ktoś zadał już pytanie, które chcesz zadać Ty

Nie rozumiem takich ludzi co tylko mają jakiś problem w jakiejś grze to odrazu lecą na forum i piszą posty: "Co mam zrobić" "Jestem w miejscu xxx Pomocy" o,O :-| zamiast zwyczajnie użyć szarych komórek ;x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL wchodzi, nie potrafi przejsc tak prostej gry, nie potrafi szukac i jeszcze bezczelnie odpyskowuje za to ze ktos mu zwrocil uwage...

05 03 1992 - nie no sry, ale moge ci podac milion gier ktore tak maja... czy w Fearze mogles rozwalac zamkniete drzwi granatami? Nie. Czy w quake4 mogles rozwalac drzwi granatami? Nie. Czy w Battlefieldzie 2 mozesz wysadzac za pomoca c4 drzwi w domkach? Nie.

Jezu czlowieku nie mogles sie do czegos innego juz przyczepic?

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez próbowałem z beczką i lol. RogerWhite jak nic mądrego nie masz do napisania to oszczędzaj klawiature.

Zaraz jak wyjdziesz z tego wagonu gdzie ci ten koles powiedzial co masz zrobić,jest po lewej stronie taka droga tam idziesz rozwalisz paru gosci i masz jak na tacy cały wagon i tą podpore.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

LOL wchodzi, nie potrafi przejsc tak prostej gry, nie potrafi szukac i jeszcze bezczelnie odpyskowuje za to ze ktos mu zwrocil uwage...

05 03 1992 - nie no sry, ale moge ci podac milion gier ktore tak maja... czy w Fearze mogles rozwalac zamkniete drzwi granatami? Nie. Czy w quake4 mogles rozwalac drzwi granatami? Nie. Czy w Battlefieldzie 2 mozesz wysadzac za pomoca c4 drzwi w domkach? Nie.

Jezu czlowieku nie mogles sie do czegos innego juz przyczepic?

oks, ja nie mowie ze tylko ta gra tak ma, kazda gra tak ma i to mnie wkurza :) nie moge sie doczekac czasow kiedy gry beda takie.. naturalne :) grafa moze zostac jak w coj nawet oby fizyka i grywalnosc sie poprawily ;) ogolnie gierka wymiata.... am cyba z godzine myslalem co mam zrobic z tymi drzwiami bo gralem bez glosnikow (brat w pokoju spal) nawet probowalem ulozyc skrzynki obok karabinu maszynowego tak zeby na dach wskoczyc a tej sciezki nie zauwazylem :mur: a na dach tez nie wskoczylem bo mnie niewidzialna sciana blokowala..... chyba z 20minut skrzynki ladnie ukladalem :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z tymi drzwiami zrobiłem jeszcze inaczej - wlazłem na dach pociągu, poszedłem do ciuchci - tam Ray wyszeptał, że całe szczęście żyją nadal maszyniści - a tam nikogo nie było :D Belki też nie było, więc się zastanawiałem kwadrans o co biega. Gra jest tak głupia, że dopiero jak zaszedłem to wszystko z prawej flanki to pojawił sie i maszynista i belka. Beczką też rozwalałem :P

A tych dialogów słuchać nie mogę bo usypiam, tak samo usypiam jak się ładuje level...

Była już poruszana kwestia Orlej Góry? Utknąłem i nie wiem czy się mam gdzieś cofnąć i iść inaczej czy znowu jest jakaś niewidzialna półka skalna?? Jestem tak (pi*oko) w połowie góry, 2x orzełek już mnie chciał zepchnąć, dotarłem do groty z flachą i tak sobie tam sterczę. Z nudów skakałem na pozostawionego na tej wysepce konika - raz go zabiłem lecąc w dół :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dialogi sa niezle, a te 'mowy' wyglaszane podczas ladowania lvli pierwsza klasa.

Co do problemu, hmmm, tez raz gdzie sie zacialem, nie wiedziale mgdzie dalej trzeba skakac, ale nie lecialem z problemem na forum tylko szukalem rozwiazania i mi sie udalo. Ciezko ustalic gdzie dokladnie jestes, a co dopiero pomoc [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia, już nieważne, sam znalazłem półeczkę ;) A pytałem bo jeszcze nie miałem czasu się nad tym zastanowić, wczoraj grałem kilka h i skończyłem na tej 'zagwozdtce'.

Dla mnie te 'mowy' są troszkę śmieszne. A głos tego indiańca i sposób w jaki czasami odpowiada tak samo... Podoba mi się slow motion za to :)

"- Alright. I buried Armando--

- Arturo!" :lol2:

Edytowane przez John M. Kane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i skończyłem dziś gierke. Naprawde imho bardzo przyjemna pozycja. Wymagania sprzętowe dość spore (1280x1024 SM 3.0 efekty na max oprócz Shadows na medium i rozmiar 1024), ale jak tak biegałem po lesie za królikami i spojrzałem. Heh. Komp naprawde MA CO LICZYĆ. Ta trawa, drzewa, liście etc. Nie powiem grafika naprawdę piękna :)

Co mnie hmmm zdenerowowało/rozśmieszyło to końcówka. jak w telenowelach ;) albo takich filmach akcji. Dużo "prób" odesłania go na tamten świat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też skończyłem przed chwilą. Jakby tak to zebrać to grałem ze 3 dni po kilka godzin. Krótkie to strasznie. Początek mi się tylko dłużył, nudy straszne...

A tutaj dosyć niecodzienna śmierć -- http://www.sendspace.com/file/m64a3z

(plik avi, 983KB, 10s)

:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imho to ty oszczędzaj klawiature i zanim przybiegniesz z "problemem" :lol: na forum użyj mózgu bo gra imho jest banalnie prosta ... A jak już nie potrafisz pomyśleć i chcesz napisac posta w stylu "co mam zrobić" to przeczytaj chociaż z łaski swojej cały temat :mur: ...

Nie rozumiem takich ludzi co tylko mają jakiś problem w jakiejś grze to odrazu lecą na forum i piszą posty: "Co mam zrobić" "Jestem w miejscu xxx Pomocy" o,O :-| zamiast zwyczajnie użyć szarych komórek ;x

czytałeś to " Niedozwolone jest umieszczanie postów o treści "Było!", "Szukaj!" bez podania pytającemu dokładniejszych wskazówek (np. linka do tematu, w którym dane zagadnienie było omawiane, lub haseł pomocnych przy korzystaniu z wyszukiwarki forum/internetowej)."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też skończyłem przed chwilą. Jakby tak to zebrać to grałem ze 3 dni po kilka godzin. Krótkie to strasznie. Początek mi się tylko dłużył, nudy straszne...

A tutaj dosyć niecodzienna śmierć -- http://www.sendspace.com/file/m64a3z

(plik avi, 983KB, 10s)

:-)

Przelecialo przez glowe na slow motion widac ze czubek glowy mu zahaczylo przeszlo pez czaszke i zdjelo kapelusz tylko szkoda ze krwi nie bylo ;). Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytałeś to " Niedozwolone jest umieszczanie postów o treści "Było!", "Szukaj!" bez podania pytającemu dokładniejszych wskazówek (np. linka do tematu, w którym dane zagadnienie było omawiane, lub haseł pomocnych przy korzystaniu z wyszukiwarki forum/internetowej)."

A ty umiesz czytać ? :-|

Look post 518 -,-

Rotfl :lol2:

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Umnie nie ma problemów , gierka bardzo ładnie śmiga :)

Widocznie gry nie mozna oszukac windowsowym zapisem 6200@6600.

Zreszta cos gra mi nie podchodzi z okazji strasznych wymagan. Nawet na LOW sciemnia, ze grac sie odechciewa a grafa wtedy zenujaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie odpowiadam na głupie zaczepki. Jeśli ktoś uważa, że zadawanie pytań na forum to błąd to niech da sobie spokój. Każdy może nie zauważyć głupiej ścieżki i nie widze potrzeby robienia od razu wielkiego halo.

Ja też jej nie zauważyłem chociaż przechodziłem kilka razy. Po prostu nie szukałem w tym miejscu i próbowałem jakoś dostać się lewą stroną od pociągu... dopiero Piórek mi napisał że jest tam ścieżka. To samo tyczyło się końcowego poziomu z Billym ,gdzie trzeba było ugasić pożar

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Nie wpadłem od razu żeby użyć bata by dostać się do tego dużego pojemnika z wodą i uratować wielebnego i Molly od pożaru
Nie starałem się znaleźć tylko rozglądałem się czy jakiś bandzior mnie nie ustrzeli ;) . Gra pod koniec zrobiła się naprawdę ciekawsza. A króliki upolowałem za pierwszym razem ,oddając 3 strzały z łuku ;) Gra więc jest prosta ,ale trzeba być bardziej spostrzegawczym i tyle. Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie troszeczke z innej beczki: Czy ktos po zainstalowaniu tej gry mial problemy z klawiatura?? bo u mnie po instalacji zaczely sie zacinac klawisze W A S D (koles czasami sam szedl mimo ze puscilem przycisk juz kilka sekund wczesniej) ,takie cos dzieje mi sie tylko w COJ (na poczatku myslalem ze ta gra tak ma) i GTA:SA , w fearze i innych grach jest ok. a zaczelo sie wszystko jak zainstalowalem COJ.

Edytowane przez Krzychu7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi