Kooz Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam wszystkich! Mam dziwny problem ze sterownikami :blink: na wczesniej wersji, chyba 5.13 po zainstalowaniu packa nie dzialal control center, reinstalacje nie pomagaly, odpuscilem sobie...dzis zainstalowalem nowe drivery 6.1 i problem jest nadal ten sam mimo tego ze w miedzy czasie robilem format :blink: ktos wie co jest nie tak? ponizej screen z informacja jaka mi wywala podczas probu odpalenia control center :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zainstaluj Microsoft NET framework i problem z głowy, ten program zawsze jest wymagany przy CCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooz Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 no wlasnie caly bajer w tym ze mam zainstalowany :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 a masz przyspieszenie sprzetowe ustawione na maxa? jak nie to ustaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooz Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 tak mam ustawione na max i nadal krzak <_< aha, mam X800GT i po zainstalowaniu driverow Omegi wykrywa mi jako SE, czy jest jakas roznica w wydajnosci w tym momencie czy to tylko kwestia oznaczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...