kinoo Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Siema. Podczas instalacj wyskakuje mi błąd krytyczny win32lasterror is 14001. Dodam że win 98 śmiga bez problemu. Nie moge również nic przestawić w biosie (bootowanie). XP próbuje instalować z poziomu win98 a win98 instalowałem z HDD. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 A probowales z innej plyty, moze ma jakies rysy ta plyta. Niech ci kolega zrobi kopie bezpieczenstwa na nowym nosniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Siema. Podczas instalacj wyskakuje mi błąd krytyczny win32lasterror is 14001. Dodam że win 98 śmiga bez problemu. Nie moge również nic przestawić w biosie (bootowanie). XP próbuje instalować z poziomu win98 a win98 instalowałem z HDD. Prosze o pomoc to musisz móc przestawić w biosie. inaczej będzie totalna kaszana i nic nie wymyślisz..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...