Skocz do zawartości
Ghost

ATI Radeon 9500 Pro/9700 Pro...

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro (niedziela) kupuje nowa karte graficzna i chcialbym sie zwrocic o pomoc w wyborze wlasciwej dla mnie karty. Oto one:

- ATI Radeon 9700 Pro

- ATI Radeon 9500 Pro

Czy oplaca sie dolozyc $180 do ATI Radeona 9700 Pro??? Potrzebuje karty na ktorej mogl bym przez przynajmniej pol roku puscic kazda gre na maxa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro (niedziela) kupuje nowa karte graficzna i chcialbym sie zwrocic o pomoc w wyborze wlasciwej dla mnie karty. Oto one:

- ATI Radeon 9700 Pro

- ATI Radeon 9500 Pro

Czy oplaca sie dolozyc $180 do ATI Radeona 9700 Pro??? Potrzebuje karty na ktorej mogl bym przez przynajmniej pol roku puscic kazda gre na maxa...

hmm czy przez polroku nikt nie zagwarantuje ale znjac mozliwosci oc ati moze ci sie udac hmm po co pytas zwiadomo ze 9700 jest lepsze jak widzisz tez ja amm i jest the best wiec biez i sie nei zastanawiaj hmm nei kupil bym 9500 bo ma okrojana szyne i wogule jest kiepska mialem i testowalem tak jak mowie biez 9700 to 120 dolarow to nie duzo ale karta bedzie bardziej przyszlosciowa :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pisze powered by ATI

Jakos wczesniej tego nie zauwazylem, ale nie mysle zeby w tym sklepie sprzedawali klony. A co Myslicie o tym??? Klon???

- ATI Radeon 9700 Pro

sorry moglem zamieszac troszke boo cos tam pisalo powered by ati ale jak powiekszylem kartonik na pierwszym linku to pisze builit by ATI :P wiec jescze raz soryy hmm wrazie czego wyslij majla do sklepu bedziesz b pewny pozdrawiam i biwerz 9700 !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sądząc po tym:

"Manufacturer: ATI Technologies "

"Limited Warranty: 3 Years (36 Months)"

To jest to na 99% build by ATI. Mowa tu o tym 9700pro. 3 letnią gwarancje daje chyba, oprócz samego ATI, tylko Hercules. Jeśli Ci tylko starczy kasy to bierz 9700 Pro, ale tez z z 9500 Pro bedziesz zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Ci radze brać R9500pro masz słaby procesor  różnica między r9700pro a 9500pro będzie bardzo niewielka na twoim procesorze .

Tylko proca zawsze moze zmienic :). A jak ma juz taki wybor to niech bierze radeona 9700, zawsze bedzie szybciej. Zreszta on jest z USA nie z polski nie nie musi sie szczypac z kasa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Ci radze brać R9500pro masz słaby procesor  różnica między r9700pro a 9500pro będzie bardzo niewielka na twoim procesorze .

Tylko proca zawsze moze zmienic :). A jak ma juz taki wybor to niech bierze radeona 9700, zawsze bedzie szybciej. Zreszta on jest z USA nie z polski nie nie musi sie szczypac z kasa.
A faktycznie z USA jak z usa niech bierze 9700pro tam ich skurczybyków na wszystko stać :x A u nas bród,smród i ubustwo :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie bredze ja pisze a na R9700pro czy 7500pro to trza miec sporo keszu a w USA taniej jest. Ja tam bym se wzial jesli o wydajnosc chodzi to oczywiste ze 9700pro

hmm nie wiem czy wiesz ze ja mieszkam w Markham ? i wiem jakie sa ceny i jakie sa w polsce ,,,,,,,,,,,,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ceny cenami a zarobki zarobkami ;) takbym to skomentował :D. W usa dorwiesz sie byle jakiej roboty i już możesz uzbierać na jakiegoć "kara" i na mieszkanie cie bedzie na 100% stać a w polsce to wiecie jak jest ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakup ATI Radeona 9700 Pro zostal przesuniety do nastepnej niedzieli z powodu mojej 18tki. Musialem kupic cos z %. W tym tygodniu powinna dotrzec paczka z coolerkiem Swiftech MCX462+ (bede mogl podkrecic mojego athlona). Dziekuje wszystkim za pomoc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...