Ghost Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jutro (niedziela) kupuje nowa karte graficzna i chcialbym sie zwrocic o pomoc w wyborze wlasciwej dla mnie karty. Oto one: - ATI Radeon 9700 Pro - ATI Radeon 9500 Pro Czy oplaca sie dolozyc $180 do ATI Radeona 9700 Pro??? Potrzebuje karty na ktorej mogl bym przez przynajmniej pol roku puscic kazda gre na maxa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jutro (niedziela) kupuje nowa karte graficzna i chcialbym sie zwrocic o pomoc w wyborze wlasciwej dla mnie karty. Oto one: - ATI Radeon 9700 Pro - ATI Radeon 9500 Pro Czy oplaca sie dolozyc $180 do ATI Radeona 9700 Pro??? Potrzebuje karty na ktorej mogl bym przez przynajmniej pol roku puscic kazda gre na maxa... hmm czy przez polroku nikt nie zagwarantuje ale znjac mozliwosci oc ati moze ci sie udac hmm po co pytas zwiadomo ze 9700 jest lepsze jak widzisz tez ja amm i jest the best wiec biez i sie nei zastanawiaj hmm nei kupil bym 9500 bo ma okrojana szyne i wogule jest kiepska mialem i testowalem tak jak mowie biez 9700 to 120 dolarow to nie duzo ale karta bedzie bardziej przyszlosciowa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jescze jedno jak kupujesz to kup karte builit by ATI hmm bo ta do ktorej link prowadzi to jakis siakis klon !:-) pisze powered by ATI zagraniaca nie ma problemu z builit by ATI tak jak umnie w ca :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 pisze powered by ATI Jakos wczesniej tego nie zauwazylem, ale nie mysle zeby w tym sklepie sprzedawali klony. A co Myslicie o tym??? Klon??? - ATI Radeon 9700 Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 pisze powered by ATI Jakos wczesniej tego nie zauwazylem, ale nie mysle zeby w tym sklepie sprzedawali klony. A co Myslicie o tym??? Klon??? - ATI Radeon 9700 Pro sorry moglem zamieszac troszke boo cos tam pisalo powered by ati ale jak powiekszylem kartonik na pierwszym linku to pisze builit by ATI :P wiec jescze raz soryy hmm wrazie czego wyslij majla do sklepu bedziesz b pewny pozdrawiam i biwerz 9700 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 prosta odpowiedź jak masz te dodatkowe prawie 200$ to bierz 9700pro ps.ja wolałbym 9500pro(wydajnosc mniejsza od 9700p o jakies 20% a troche kasy w kieszeni-za to dokupiłbym ddr itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 sądząc po tym: "Manufacturer: ATI Technologies " "Limited Warranty: 3 Years (36 Months)" To jest to na 99% build by ATI. Mowa tu o tym 9700pro. 3 letnią gwarancje daje chyba, oprócz samego ATI, tylko Hercules. Jeśli Ci tylko starczy kasy to bierz 9700 Pro, ale tez z z 9500 Pro bedziesz zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Wybór prosty jesli maszsporo kasy to 9700PRO jesli natomias mniej to 9500PRO w koncu i tak obie starcza na dlugo wiec po co przeplacac, poczekaj jeszcze po swietach w 2003 r. zorientuj sie w cenach powinny byc sporo nizsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja Ci radze brać R9500pro masz słaby procesor różnica między r9700pro a 9500pro będzie bardzo niewielka na twoim procesorze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja Ci radze brać R9500pro masz słaby procesor różnica między r9700pro a 9500pro będzie bardzo niewielka na twoim procesorze .Tylko proca zawsze moze zmienic :). A jak ma juz taki wybor to niech bierze radeona 9700, zawsze bedzie szybciej. Zreszta on jest z USA nie z polski nie nie musi sie szczypac z kasa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja Ci radze brać R9500pro masz słaby procesor różnica między r9700pro a 9500pro będzie bardzo niewielka na twoim procesorze .Tylko proca zawsze moze zmienic :). A jak ma juz taki wybor to niech bierze radeona 9700, zawsze bedzie szybciej. Zreszta on jest z USA nie z polski nie nie musi sie szczypac z kasa.A faktycznie z USA jak z usa niech bierze 9700pro tam ich skurczybyków na wszystko stać :x A u nas bród,smród i ubustwo :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 NOm takim to dobrze . nie dosc ze w USA mieszkaja to jeszcze neta za friko praktycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ale bzdury gadacie o tym USA lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 nom ale przynajmniej R9500PRO/9700PRO za nizsza cene se kupisz i lepszy sprzet zlazysz niz Tu w Polsce :) A myslisz ze neta to oni praktyk za friko nie maja? przeciez miedzystrefowych nie maja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 co ty bredzisz stary co ty bredzisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja nie bredze ja pisze a na R9700pro czy 7500pro to trza miec sporo keszu a w USA taniej jest. Ja tam bym se wzial jesli o wydajnosc chodzi to oczywiste ze 9700pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja nie bredze ja pisze a na R9700pro czy 7500pro to trza miec sporo keszu a w USA taniej jest. Ja tam bym se wzial jesli o wydajnosc chodzi to oczywiste ze 9700pro hmm nie wiem czy wiesz ze ja mieszkam w Markham ? i wiem jakie sa ceny i jakie sa w polsce ,,,,,,,,,,,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Upsss nie wiedzialem. Nom to bez problemu dostaniesz naj naj naj karty i caly sprzet i to za sokujaco niskie ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ceny cenami a zarobki zarobkami ;) takbym to skomentował :D. W usa dorwiesz sie byle jakiej roboty i już możesz uzbierać na jakiegoć "kara" i na mieszkanie cie bedzie na 100% stać a w polsce to wiecie jak jest ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zakup ATI Radeona 9700 Pro zostal przesuniety do nastepnej niedzieli z powodu mojej 18tki. Musialem kupic cos z %. W tym tygodniu powinna dotrzec paczka z coolerkiem Swiftech MCX462+ (bede mogl podkrecic mojego athlona). Dziekuje wszystkim za pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 no problem wszytskiego naj naj lepszego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 radeon 9500a9500pro t nie tylko podkręcona wersja !!!! róznica mięczy r 9700a9500pro jest bardzo mała !!! poczytajcie na www.benchmark.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ghost wszystkiego naj zycze abys w tym nowym swiecie :))))))) chodzil na maxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...