rastafarianin Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Chcę kupić dysk 200 GB. Raczej SATA. Zależy mi na tym, aby cicho chodził (ostatnio kupiłem 40GB Seagate i łomotał się jak mały samochodzik)(słyszałem, że podobno samsungi spinpointy są ciche) I oczywiście aby płacąc jak najmniej, kupić jak najlepszy sprzęt. Tak do 350zł. Jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Samsung spinpoint ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goździu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Do 350zeta to chyba nie dostaniesz samsunga 200G ani seagate 200G na SATA co najwyzej jakies WD.A co do halasu to fakt samsungi ciesza sie dobra opinia chociaz ja cale zycie jade na barracuda-ch i nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastafarianin Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 http://www.skapiec.pl/site/cat/8/filtr Samsung SP2004C 355zł no dobra powiedzmy do 400zł. :) Ale jak się orientuję to ceny zawierają się w przedziale od 300 do 400zł. i co powiedzieli byście o tym spinpointcie?? Może jakieś lepsze propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 http://www.skapiec.pl/site/cat/8/filtr Samsung SP2004C 355zł no dobra powiedzmy do 400zł. :) Ale jak się orientuję to ceny zawierają się w przedziale od 300 do 400zł. i co powiedzieli byście o tym spinpointcie?? Może jakieś lepsze propozycje jak dla mnie dysk super posiadam i jestem bardzo zadowolony: szybki i bezgłośny szczerze polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ja rowniez polecam ten egzemplarz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...