cocroack Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) zaopatrzylem sie w systemik windows media center, super chodzi, szybszy od xp i home, jednak mam maly problem ktory doprowadza mnie do furii, otoz podczas uruchamiania nakladki media center, pojawia sie blad ehshell.exe - Uslugi debugowania srodowiska common language runtime. http://telewizor.eu/forum/ Czy ktos spotkal sie z takim problemem?? jak mozna go rozwiazac. Edytowane 5 Lutego 2019 przez cocroack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 zaopatrzylem sie w systemik windows media center, super chodzi, szybszy od xp i home, jednak mam maly problem ktory doprowadza mnie do furii, otoz podczas uruchamiania nakladki media center, pojawia sie blad ehshell.exe - Uslugi debugowania srodowiska common language runtime. Czy ktos spotkal sie z takim problemem?? jak mozna go rozwiazac.ten Media Center jest po polsku czy to wersja angielska??? a co do twojego problemu to postaraj sie zainstalowac windowsa ponownie, a jak znow bedzie to samo to dopiero wtedy mozna pomyslec nad rozwiazaniem problemu. pomyslisz sobie ze to glupie rozwiazanie ale tez tak kiedys mialem tylko w wersji Profesionall i tez glowilem sie kilka dni, probowalem wszystkiego a okazalo sie ze reinstall i problem z glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 "Szybszy od xp i home" taaaa, szczególnie że to stary zwykły XP, z doinstalowaną nakładką od MCE.... Spróbuj naprawy z płyty instalacyjnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocroack Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) hm, wiem ze to zwykly xp z akladka media center, jednak dolozyli chyba cos wiecej bo sporo zajmuje po instalce, a dziala wp mnie szybciej, nie wiem skad ta roznica ale ja zauwazam, zaruwno przy starcie sprzetu jak i dzialaniu programow. Problem udalo sie rozwiazac. Po prostu odinstalowalem SP2 i wsio zaczelo dzialac tak jak powinno. Wersja startowa jest angielska ale dolaczone jest spolszczenie wiec nie ma problemu. Edytowane 5 Lutego 2019 przez cocroack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Podejrzewam, ze roznica wynika z nowo postawionego systemu ;) Notabene wywalenie SP2 to IMHO marne posuniecie, chociazby ze wzgledow bezpieczenstwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Po prostu odinstalowalem SP2 i wsio zaczelo dzialac tak jak powinno. :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Jak to?? Przecież WinXP MediaCenter ma na stałe zintegrowanego SP2. Wiec nie da się go odinstalowac. Jak mozesz to sie pochwal jak to zrobilas..... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...