ŁukaszM Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Siemka! Mam oto taki problem. Zkupiłem klucz licencyjny do oprogramowania Kaspersky Lab. Klucz został mi wysłany na pocztę na WP. Dziś rano sprawdzałem, czy już go otrzymałem i był. Teraz chciałem go użyć i nie ma go (wiadomości z nim) Nie ma również paru innych moich listów. Co mam zrobić w takiej sytuacji ??? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Napisz do administracji wp z zapytaniem co się stało. A może jakiś hakier ci sie włamał? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszM Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Napisz do administracji wp z zapytaniem co się stało. A może jakiś hakier ci sie włamał? ;> Być może to jest ich wina, ponieważ od wczoraj mają cały czas problemy. Są straszne trudności z logowaniem Co chwilę "błąd 503". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...