THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Krotko mowiac to jest to http://www.wfe.art.pl/ nie bede wymienial kapel bo dla kogos kto kuma o co chodzi to wszystko jest jasne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja slucham prawie kazdego typu muzyki ale najwiecej slucham techno , electro , dance. Ogolnie myzyki elektornicznej. Powered By 300 Wats Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja slucham prawie kazdego typu muzyki ale najwiecej slucham techno , electro , dance. Ogolnie myzyki elektornicznej. Powered By 300 Wats Speaker Blagam tylko nie dance :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Z tych kapel to chyba tylko DM i Nick Cave, ewentualnie The Cure, KMFDM i Kraftwerk tez ujda ;) Zreszta i tak http://www.kat.art.pl/ rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Z tych kapel to chyba tylko DM i Nick Cave, ewentualnie The Cure, KMFDM i Kraftwerk tez ujda ;) Zreszta i tak http://www.kat.art.pl/ rulez :) ee tam cos mysle ze reszty nie znasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Slyszalem co poniektore np Aggresiva69 i inne takie, ale to nie moje klimaty. Slyszales moze Fear Factory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Slyszalem co poniektore np Aggresiva69 i inne takie, ale to nie moje klimaty. Slyszales moze Fear Factory?Mam koncert na DVD FF ale go nie slucham... ( za duzo gitar) chetnie bym Ci odstapil ale to jest dwustronna plyta a na drugiej stronie jest masa teledyskow z moja muza...ale wiesz Stadion X-lecia, 30 zeta i masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja pierd*** kupuje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja pierd*** kupuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!nazywa sie Gothic Industrial Madness 2 in 1 Fear Factory Digital Connectivity Zycze udanych lowoow, jak Cie interesi to jest tez Tool i Ministry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 To moze sam koncert mi opchniesz np za 20 pln? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 eeeee tam mi FF nie przypadło zbytnio do gustu chłopaki nawt fajnie grają ale ja wole hevy i power metal czyli IM Gamma Ray IN FLAMES Children Of Bodom Freedom Call itp. P.S. Czy ktoś słyszał o pierwszej Polskiej grupie Hevy Metalowej Chainsaw jeżeli nie to zapraszam tutaj http://chainsaw.cecomm.com.pl/ koleśe poprostu wymiatają ściągnijcie sobie ich teledysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 COB i INFLAMES to jedne z moich ulubionych kapel poza Katem :) Bylem na paru koncertach Chainsaw, mieli pare z moimi kumplami z Archeona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jak Ci opchne sam koncert skoro to jest dwustronna plyta ??? Przeciez nie przetne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja metalu nie trawie...za duzo gitar i jakos nie czuje powera w tym wyciu...sorki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 aa sorki nie doczytalem ;) No to chyba bede musial wybrac sie na stadion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale mój ulubiony i w dodatku jest na liście to: DEPECHE MODE :> lubię tez: THE CURE, WOLFSHEIM oraz RAMMSTEIN (choc nie tak bardzo ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale mój ulubiony i w dodatku jest na liście to: DEPECHE MODE :> lubię tez: THE CURE, WOLFSHEIM oraz RAMMSTEIN (choc nie tak bardzo ;)) Znasz ten klub we Wroclawiu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...