piotrek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jakei strony zagraniczne czytacie i ktore mozecie polecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Super serwis :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Super serwis :D :D :DA ja się nie zgodze, dla mnie to forum jest fajne, ale sam tweak to shit, zadnuch testow, artow co to ma byc? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Super serwis :D :D :DA ja się nie zgodze, dla mnie to forum jest fajne, ale sam tweak to shit, zadnuch testow, artow co to ma byc? :evil: forum jest chyba częścią tweaka,czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...