gnom_maciej Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Mam takie pytanie - czy ktos moze wie czy w Auroxie 11 da sie z sb128 wydobyc dzwiek a nie "dzwiek"? W poprzednich dystrybucjach nie mialem z ta karta najmniejszych problemow w 11 (i FC4 oczywiscie) karta wydaje z siebie staly (niezalezny od ustawienia glosnosci w mikserze) poziom szumow na ktory ewentualnie naklada sie jakis rozsadny dzwiek. Nie wiem czy winna jest temu alsa (w poprzednich dystrybucjach, w ktorych moja karta nie chodzila na alsa'ie wszytsko bylo ok), bo xmms z wyjsciem przez oss zachowuje sie tak samo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Powyciszaj w mixerze, to z czego nie korzystasz - line in, mic itd Edytowane 20 Stycznia 2006 przez sithh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...