X3roX Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Witam pozdro dla wszystkich. Mam problem brzmi on tak ... Mam compa GeForca 2mx400 32 mb ( jakas standartowa ) Plyta glowna - epoxa 8kta3/+. I chcialbym sie dowiedziec ile max moge podkrecic clock i memory ??? mam ustawione na clock 200 a memory 183 czy moge wiecej ??? [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Sluchaj o 2mx400 juz sporo bylo nawet wczoraj bo to dosc swiezy temat. Sugeruje opcje SZUKAJ bo ci ca pewne ten temacik zablokuja i sie nie dowiesz a poza tym ile mozna gledzic o tym ile ja podkrece bo nie wiem? Na kazdym innym konfigu sprzetu inne taktowanie Ci wyjdzie i tyle po prostu opcja Szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...