komaros Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 czekam na wasze opinie ?? :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Powiem tak. Karty, która jest zgodna z DirectX 9.0 nie posiadam. Jednak mimo to sobie zainstalowałem, wydajność jest taka sama jak było z 8.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja też sobie instalłem z samej ciekawości ... co do wydajności to nic sie nie zmieniło ... ale miałem wielkie problemy... szczególnie z dźwiękiem ... mikrofon wogóle nie działał !! ... i nie mogłem se normalnie pograć bo po jakimś czasie każda giera wywalała mi zwisa :? albo blue screen z błędem w direct sound. Pewnie to wina sterowników do dźwiękówki ale nowszych nie ma i wróciłem do DX 8.1 ... zero problemów !! :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zainstalowałem ale ni ziębi ni grzeje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 po instalce też miałem kłopoty z instalką sterowników do karty dźwiękowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 ja mialem problem z detonatorami 41.09, ale sobie poradzilem (choc i tak juz nie mam tej karty;)), ale ogolnie nie zauwazylem roznic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak wyżej - wydajność bez różnicy, ale po zainstalowaniu Catalystów 2.5 dedykowanych dla DX 9 wszystkie teksty w Mafi sie popsuły. Ale ta wersja 2.5 jest jeszcze nie certyfikowana więc przyjdzie poczekać na finalną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Szczeże mówiąc niechce mi się ściągać 32 MB nawet na stałym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...