chyzio Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 hej jak w temacie wspomnialem mam okazje kupic Fujitsu-Siemens c19-2 za 1100 zlotych (przecena z 1400). przeszukalem 30 ostatnich stron forum i nie znalazlem niczego o tym monitorze. na fujitsu-siemens.com.pl nie ma seri cXX. na google znalazlem adres www.fujitsu-siemens.com.pl/home/products/displays/scaleoview_c19-1.html ale nastepuje przekierowanie na model t19-2. monitor widzialem w slepie i obraz wyglad w porownaniu z reszta 19-stek calkiem dobrze. ale moze mial ktos z was do czynienia z tym modelem albo slyszal cos o nim. albo podac mi linka jesli bylo juz cos pisane o c19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 hej jak w temacie wspomnialem mam okazje kupic Fujitsu-Siemens c19-2 za 1100 zlotych (przecena z 1400). przeszukalem 30 ostatnich stron forum i nie znalazlem niczego o tym monitorze. na fujitsu-siemens.com.pl nie ma seri cXX. na google znalazlem adres www.fujitsu-siemens.com.pl/home/products/displays/scaleoview_c19-1.html ale nastepuje przekierowanie na model t19-2. monitor widzialem w slepie i obraz wyglad w porownaniu z reszta 19-stek calkiem dobrze. ale moze mial ktos z was do czynienia z tym modelem albo slyszal cos o nim. albo podac mi linka jesli bylo juz cos pisane o c19 Rok temu były 19" samsunga na promocji model 913V za 999zł więc ten fujitsu to zadna okazja (TN 500:1) Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 jak chcesz cos taniego to zerknij do sklepow MixElectronics (sa w wielu miastach w marketach) http://www.mixelectronics.pl/ i od dzis maja promocje na MIRO TD960 - cena 1089 tylko sa 3 ALE: - nie wiadomo w koncu jaki to model - np w Komputroniku sa 2 rozne na MVA o tym samym oznaczeniu - roznia sie szybkoscia matrycy, a na stronie producenta ten sam model ma parametry jak TN - w tym sklepie (mixelectronics) raczej bedzie ciezko sprawdzic rodzaj matrycy, pixele itp - monitor ma raczej ubogie OSD (tak wynika z testu na Benchmark.pl) i trzeba tez ustawiac w sterach od grafiki niektore "rzeczy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...