Skocz do zawartości
chyzio

Fujitsu-siemens C19-2 Za 1100pln

Rekomendowane odpowiedzi

hej

jak w temacie wspomnialem mam okazje kupic Fujitsu-Siemens c19-2 za 1100 zlotych (przecena z 1400). przeszukalem 30 ostatnich stron forum i nie znalazlem niczego o tym monitorze. na fujitsu-siemens.com.pl nie ma seri cXX. na google znalazlem adres www.fujitsu-siemens.com.pl/home/products/displays/scaleoview_c19-1.html ale nastepuje przekierowanie na model t19-2. monitor widzialem w slepie i obraz wyglad w porownaniu z reszta 19-stek calkiem dobrze. ale moze mial ktos z was do czynienia z tym modelem albo slyszal cos o nim. albo podac mi linka jesli bylo juz cos pisane o c19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej

jak w temacie wspomnialem mam okazje kupic Fujitsu-Siemens c19-2 za 1100 zlotych (przecena z 1400). przeszukalem 30 ostatnich stron forum i nie znalazlem niczego o tym monitorze. na fujitsu-siemens.com.pl nie ma seri cXX. na google znalazlem adres www.fujitsu-siemens.com.pl/home/products/displays/scaleoview_c19-1.html ale nastepuje przekierowanie na model t19-2. monitor widzialem w slepie i obraz wyglad w porownaniu z reszta 19-stek calkiem dobrze. ale moze mial ktos z was do czynienia z tym modelem albo slyszal cos o nim. albo podac mi linka jesli bylo juz cos pisane o c19

Rok temu były 19" samsunga na promocji model 913V za 999zł więc ten fujitsu to zadna okazja (TN 500:1)

Gucio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcesz cos taniego to zerknij do sklepow MixElectronics (sa w wielu miastach w marketach) http://www.mixelectronics.pl/

i od dzis maja promocje na MIRO TD960 - cena 1089

tylko sa 3 ALE:

- nie wiadomo w koncu jaki to model - np w Komputroniku sa 2 rozne na MVA o tym samym oznaczeniu - roznia sie szybkoscia matrycy, a na stronie producenta ten sam model ma parametry jak TN

- w tym sklepie (mixelectronics) raczej bedzie ciezko sprawdzic rodzaj matrycy, pixele itp

- monitor ma raczej ubogie OSD (tak wynika z testu na Benchmark.pl) i trzeba tez ustawiac w sterach od grafiki niektore "rzeczy"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi