blue_light Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Jako iż nie wiedziałem jak wyszukać w googlach informacji postanowiłem zapytać tutaj. Od kilku miesięcy we Wrocławiu pojawiły się niebieskie skrzynki, koło tych białych od TPsa i może ktoś z Was potrafi mi przybliżyć co to jest? Mam głęboką nadzieje, że ma to jakiś związek z internetem, bo obecny nie zaspokaja moich potrzeb. FOTKA: Dziękuję i Pozdrawiam. poprawilem linka do zdjecia, bo sie wykrzaczyl, pewnie przy edycji ;] fipa Edytowane 19 Stycznia 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 UPC albo Dialog - jedni i drudzy używają tego typu "skrzynek". Jedno i drugie ma duży związek z internetem, obie firmy mają ofertę lepszą i tanszą niż tepsa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ma to chyba związek z bezprzewodowym przesyłaniem danych :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_light Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 No to bardzo dobrze się składa, bo może wreszcie będzie jakaś korzystniejsza oferta od Multimedii, tepsy lub jakiegoś radiowego kiczu. A jest jakieś oznakowanie na owej "skrzynce" (nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa) świadczące, do której z firm należy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Na skrzynce nie jest konieczne umieszczanie oznaczeń. To zależy od operatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) CIA. Pewno chcą zrobić u Was tajne więzienia. Skrzynki to takie zejścia do podziemi. Tylko nie mówcie nikomu, bo to tajne. EDIT: A ta skrzynka po prawej to Tyskie... ;-) Edytowane 20 Stycznia 2006 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szyme_k1 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 EDIT: A ta skrzynka po prawej to Tyskie... ;-) eeeeee mi to raczej wyglada na lodowke na Tyskie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...