kakrzy Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Stałem się posiadaczem płyty K7VMM z SavagemDDR na pokładzie. Zasadniczo jestem miło zaskoczony wydajnością tej jednostki gdyż chodzą na niej wszystkie najnowsze gierki itp. Problem dotyczy jednak niemożliwości pracy w rozdzielczości 800X600. Przy takich ustawieniach obraz pojawia się i znika. Mam już najnowsze sterowniki jak i biosy, a problem nie znika. Zastanawiałem się także nad tym czy w wyżej wymienionej rozdzielczości nie występuje jakiś konflikt pomiędzy monitorem a kartą grafiki (zbyt małe poziomy napięć sterujących itp). Najbardziej interesują mnie opinie posiadaczy tego modelu płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 no moglbys podac cos wiecej o konfigu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Troche wiecej o konfigu zapodaj bo to moga byc rozne przyczyny: wina grafy, glownej, ukladu AGP, sterów nawet monitora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...