DeKriss Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Po zlikwidowanej firmie komputerowej została mi płyta ECS P6BAT-Me v2.2. Niestety z płyty ktoś wcześniej wyciąnął kość BIOSu. Jeżeli ktoś posiada taką płytę lub wie jaka kość powinna się znaleźć w podstawce DIL-32 to proszę o informację. Z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dozowacz Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 DeKriss napisał(a): Po zlikwidowanej firmie komputerowej została mi płyta ECS P6BAT-Me v2.2. Niestety z płyty ktoś wcześniej wyciąnął kość BIOSu. Jeżeli ktoś posiada taką płytę lub wie jaka kość powinna się znaleźć w podstawce DIL-32 to proszę o informację. Z góry dziękuję za pomoc.Ja tez takie badziewie mam : BIOS to AWARD1998 PCI/PNP686. 231778720 tyle danych na tej kosci masz i korzystaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...