sansaba Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) U mnie dziala na ustawieniach domyslnych. Raz probowalem pozmieniac cos w sposob ktory tu znalazlem ale wtedy nic nie chodzilo:/U mnie na tych ustawieniach wszystko śmiga lepiej niz na defaultowych :blink: Więc nie wiem czym są spowodowane rozbieżności... :blink: Sterowniki?? Pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 U mnie taka sytuacja jak u sansaby. Tyle, ze chwilowo jade nastarych sterach, bo na najnowszych Medieval Total War sie wywala. Heroes 3 testowane, oczywiscie bez zarzutu (bo i jak inaczej mialo by byc w przypadku gry, ktora w zalecanych wymaganiach ma 32MB RAM :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusowaty Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Wlasnie znowu zapodalem te ustawienia i faktycznie nfs underground 2 od razu lepiej smiga!! NIe wiem moze wtedy cos pokrecilem albo gra w ktora akurat gralem nie bardzo akceptowala te ustawienia...ale faktycznie lepiej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-trail Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 moze w pierwszym poscie tego topicu Old Peter moglby umiescic liste gier ktore tu wymienilismy ze dzialaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mam problem który jż się tu pojawił-nie moge zmienić ilości ramu przydzielanego dla gfx a w biosie fsb nie ma nawet a co dopiero mówić o przydzielaniu vmemory u mnie sytuacja jest kiepska bo tylko 10mb se dodzielił i wyniki mam ciulowe-3dm 2001se: 2000 celek 1.3 512 mb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 colin 2005 chodzi ladnieYeee,right... :lol: Zobacz sobie: http://www.behardware.com/art/imprimer/579/ 17 entry and mid level graphic cards Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Sprawdzał ktoś już Heroes V ? U mnie menu się odpala a jak chce się załadować mapa to wychodzi do windowsa. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Możecie sprawdzić SilkRoad Online? I powiedzcie na jakim configu go odpaliliście... Bo ta gra ruleez:P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Nie wiem czy było - FIFA 2003 - no problem, Championship Manager 05 - zero problemów, NFSHP - zero problemów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Sprawdzał ktoś już Heroes V ? U mnie menu się odpala a jak chce się załadować mapa to wychodzi do windowsa. :blink: Sprawdzal demo, ten sam efekt :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Sprawdzal demo, ten sam efekt :( Miałem bete i działała dobrze.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ja mama wrazenie, ze to sie moze przez Shadery wywalac. Czy jakis posiadacz pelnej wersji moglby poszukac, czy jest gdzies w opcjach/plikach konfiguracyjnych wymuszenie DX7? EDIT: w tym topicu http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc...04/m/9031076344 poruszana jest sprawa Intela GMA900, na drugiej stronie sa jakies zmienione .exe, na ktorych rzekomo HeroesV chodzi na tej karcie. Moglby ktos przetestowac fulla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ja mama wrazenie, ze to sie moze przez Shadery wywalac. Czy jakis posiadacz pelnej wersji moglby poszukac, czy jest gdzies w opcjach/plikach konfiguracyjnych wymuszenie DX7? Nie ma takich opcji :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Mam prośbę do posiadaczy tego GPU, możecie sprawdzić jak chodzi Civilization 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Dorwalem Heroes V... dziala! Trzeba tylko podmienic oryginalne H5-Game.exe na to: http://rapidshare.de/files/20992035/H5_Gam...ersion.rar.html 1024x768, Very High na lapku z podpisu i chodzi spoko. Gralem na razie tylko chwilke, wiec nie wiem jak w miescie czy w czasie walki, pogram dluzej to opisze wrazenia. EDIT: Przeszedlem 3 pierwsze misje kampanii Haven. 1280x800, Very High i gra sie w zasadzie komfortowo, przy niektorych ustaweniach kamery potrafi zwolnic (choc to ogolnie znany problem). Po dluzszym graniu (kilka godzin) mocno muli i wydluzaja sie loadingi - podejrzewam, ze to wina 512MB RAM. Generalnie jednak nie ma co narzekac - gra sie swietnie, nie ma zadnych bledow w teksturach czy w grafice (poza brakiem shaderow oczywisice). Pare screenow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Dorwalem Heroes V... dziala! Potwierdzam.... po wgraniu pliku od użytkownika Costi Herosy działają bezproblemowo... Grałem dzisiaj 8h i po dłuższej grze troszkę zmula. Na detalach na very high myszka troszkę powoli działa, dlatego używam najniższych i rozdzielczośći 1280 na 800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja zauwazylem, ze miedzy Normal, High i Very High nie ma roznicy w wygladzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam W jakie gry gracie? Chodzi kmi tylko o takie w której miodność przewyższa piękno wizyualne, takie do których często z chęcią i łezką w oku się wraca? Np początek lat 90? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 W dziale Gry jest topic "Gry lat minionych", moze Cie zainteresuje ;) To tyle ogolnych sugestii. U mnie na dysku leza sobie Deus Ex, Fallout 2, Medieval Total War, mam ze soba jeszcze Heroes III i Icewind Dale II. Obecnie wsiaklem w Heroes V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mafia chodzi? Powoli sie przymiezam do "lapatapa" za 2,5-3k. Do gier mam stacjonarke, ale w podrozy dla relaksu przycieloby sie w cos :) Widze, ze Heroes V chodzi to wysmienicie, Civ4? i Mafia jak to chodzi to wiecej nie potrzeba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 costi w splinter cela 1,2 pwinienes zagrac na tej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Civ4? i Mafia jak to chodzi to wiecej nie potrzeba ;) Mam prośbę do posiadaczy tego GPU, możecie sprawdzić jak chodzi Civilization 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tniutnia Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Mafia chodzi? Powoli sie przymiezam do "lapatapa" za 2,5-3k. Do gier mam stacjonarke, ale w podrozy dla relaksu przycieloby sie w cos :) Widze, ze Heroes V chodzi to wysmienicie, Civ4? i Mafia jak to chodzi to wiecej nie potrzeba ;) hej demo Mafi chodzi mi extra na hp nx 6110 768 MB ram, Operation Flash Point i XIII też śmigają pozdrawiam Edytowane 3 Czerwca 2006 przez tniutnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) TORINO 2006 - 800 x 600 max detale, 1024 x 768 średnie, 1200 x 800 minimum, abo ciut więcej - i można popykać Pozdrawiam Edytowane 3 Czerwca 2006 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Mam jeszcze pytanie, szczerze to troche sie pogubilem w tym Tamat topic to "Intel 915gm Gpu" ale z tego co wiem to nie jest uklad graficzny tylko chipset, a grafika przy tym chipset to Intel GMA 900 - zgadza? Mozna sie w tym zagubic. Zastanawiam sie nad takim laptopem IBM Lenovo C100, link do lapa ma wszystko co mi potrzeba, duzy dysk, wifi, wyjscie tv, czytnik kart i ponoc bardzo dlugi czas na baterii. Jedyny minus to ta grafika (chyba to minus) w stosunku do x200? Do pracy nadaje sie idealnie. Rozrywka to gry: Mafia, Civ4, heroes V i procz tego leciwe gierki dla mojej Lady, coby sie odframolila od mojego stacjonarnego kompa :) to: Faraon, Kleopatra, Sims2, Movies. Jesli to bedzie na tym lapku chodzic to chyba bedzie to faworyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Mam jeszcze pytanie, szczerze to troche sie pogubilem w tym Tamat topic to "Intel 915gm Gpu" ale z tego co wiem to nie jest uklad graficzny tylko chipset, a grafika przy tym chipset to Intel GMA 900 - zgadza? Mozna sie w tym zagubic. Zgadza sie. Taki skrot myslowy ;) Co do gier - wymienione powinny dzialac, Civ4 chyba tylko nikt nie testowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Fifa 2006 WC chyba nie działa :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Tutaj moje male porownanie GMA900 i ATI 9000 w Dellach, takie na szybkiego. Jednak nawet stare 9000 z 32MB pamieci i wolnym prockiem jest lepsze od GMA900, niestety. Edytowane 29 Czerwca 2006 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek83 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Temat dobry, pomógł mi przy zakupie kilku gier. Podaje liste tytułów sprawdzonych przeze mnie osobiście na moim lapku: 1. Splinter Cell 1 - nie dziala termowizja, wywala z gry - poza tym git :D 2. Warcraft III Roc i TFT - wszystko na maxa - gra wszechczasow smiga na najwyzszych rozdzielczosciach :D 3. Homm3, Homm4 - no problem 4. Knights of the Old Republic 1- 1024x768 luz - tylko w dolnym miescie wychodzi(trzeba zmienic na 800x600 to pojdzie;) ) 5. Gothic I - jak marzenie :D 6. Gothic II - w miare plynnie, tylko czasami tnie. jakosc tekstur raczej trzeba obnizyc 7. Divine Divinity - jak blyskawica 8. Deus Ex - jak wyzej 9. Pro Evo 5 - 800x600 plynnie 10. Settlers V - na najnizszych deatalch plynnie 11. Star Wars: Jedi Outcast II i Jedi Academy - plynnie 12. Morrowind - 1024x768 plynnie 13. Ghost Reckon - plynnie 14. Arx Fatalis - 1024x768 plynnie :D 15. Thief 2 - stare, wiec smiga Podobno do Kotora 2 wyszedl patch ktory sparwia ze gre mozna uruchomic na Intelu, wiec jesli ktos by to sprawdzil i napisal jak mu poszlo to bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Grabek83 - czy masz w Morrowindzie problemy z migajacymi teksturami w zewnetrznych celach? Jesli nie, to podaj prosze wersje gry i wersje sterow, na jakich testowales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...