Chalik Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Colin 2 - Full Detale WarRock - Full detale (bez shaderów... które z resztą są automatycznie wyłączone. Gra chodzi o niebo lepiej na max detalach niż na minimalnych... dziwna przypadłość :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 colin 2005 chodzi ladnieta jasne....colin 2005 chodzi ładnie :| ja odpalilem colin 04 i wogole nie chodzi...zamiast tekstur sa krzaki..i w frapsem udalo mi sie zmierzyc ok 20fps....u mnie na gf fx5200 128 bit na desktopie colin 05 nie chodzil pieknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal9kx Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Takie pytanko... sprawdzał ktoś Starcrafta na lcd 1280x768? gra działa w rozdziałce 640x480. Obraz się rozciągnie na cały ekran czy proporcjonalnie z czarnymi pasami po bokach? I jak wygląda na tym wygładzanie takiego rozciągniętego obrazu? Testowane na 504MB ramu, WinXP Witam.. W Stracrafta gralem u siebie na 1280x800 i wygląda dosyć dobrze... Z niedzialajacych gier: Sillent Hill 2 - nie dziala latarka ( tzn. działa, ale jak ja włączymy znika cale otoczenie oprócz postaci, nie da sie grac) F1 Challange 99.02 - nie uruchamia sie, komunikat ze za mało pamięci wirtualnej ( jednak problem ten dotyka wszystkich którzy maja na pokładzie wspomniana kartę wiec wysuwam wnioski, ze to właśnie przez nia.. Sillent Hill 1 - gra działa bez problemów Alien vs Predator 1,2 - bez problemu można grac na Full Freelancer - śmiga znakomicie Halo 1 - gra sie strasznie tnie przy wiekszej liczbie przeciwników.. Area51 - tak samo, przycina nawet an LOW Details Age of Mythology - można śmiało grac, gra działa bardzo płynnie Edytowane 23 Czerwca 2007 przez hal9kx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper83 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Witam Mam problem z Grą ColinMcRally 4 na lapie z grafą Intela 945GM. Niestety grafika sie łamie nic na trasie nie widac oprócz samochodu reszta nachodzi na siebie moze znacie jakies rozwiazanie ?? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Witam Mam problem z Grą ColinMcRally 4 na lapie z grafą Intela 945GM. Niestety grafika sie łamie nic na trasie nie widac oprócz samochodu reszta nachodzi na siebie moze znacie jakies rozwiazanie ?? :-|znam.....mialem ten sam problem na tej samej grafice z demem colina 04....mam teraz pelna wersje z czasopisma Play i nie ma tego problemu...domyslam sie, ze dali gre spatchowana.... p.s. - zginal Colin McRae w wypadku lotniczym. Szkoda.....gościa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Polanie II nie chodzi :( Army Men RTS chodzi na fula Edytowane 6 Października 2007 przez Kazik70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Ktoś założył dziś podobny temat i został odesłany tutaj więc napiszę coś na czasie. GMA 950, Celeron M 1,5ghz, 768mb RAM System Shock 2 - full Max Payne 2 - medium @ 800x600 , przez większą część gry płynnie CS 1.6 - 1024x768, full, 35-100 fps (przeważnie okolice 45) Portal - niegrywalny Edytowane 14 Lutego 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Na gry, które się nie uruchamiają pomaga zabawa z 3d-analyze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Company of Heroes - wersja bez dodatku, gma950 - wszystkie detale na low, 800x600. Na oko za 15-25fps, da sie grac na mapach 1 na 1, przy wiekszych brakowalo ramu (vista, 2x512). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...