Skocz do zawartości
tumi

Nagrywarka Dvd - Prosze O Rade

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialbym sie poradzic w sprawie DVD. Mam zamiar kupic sobie stacjonarne DVD ale nie mam za wiele srodkow na to. Znalazlem sobie taka tania nagrywarke DVD LG DR 7400. Troche danych:

formaty zapisu: +R, +RW

formaty odczytu: DVD-Video, DVD+R, DVD+RW, CD-R/RW, S/VCD, Audio CD, MP3, JPEG

Video przetwornik analogowo-cyfrowy 27Mhz / 10bit

Audio przetwornik analogowo-cyfrowy 96KHz / 24bit

Złącza A/V-In, S-Video In, Antenowe, RF, 2 x Euro, Coaxial

BRAKI: zapis DVD-R, DVD-RW

Cena tej nagrywarki to 555zł. Powiedzcie czy to sie oplaca? Czy czegos w niej brakuje istatnego? Moze ktos ma taka i chce sie podzielic opinia? Prosze napiszcie co o niej sadzicie.

link do strony producenta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daruj sobie to LG. Za 599 masz Thomsona DTH8043e. Zastanawiałems ię czy ją kupić, wkońcu zrobiłem to i nie żałuję... jakoś angrywania super, odtworzyła wszysktie moje filmy divx i xvid. Radzi sobie nawet z płytami firmy "krzak". Przez kilak dni właściwie nic nie robie tlyko siedzę i ją testuję ;]

a ten lg - to całkiem dobra nagrywarka, ale nie odtwarza divxów i to ją dyskfalifikuje w moim mniemaniu. Divxy odtwarza dopiero 7500.

Edytowane przez srekal34

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi