MARTiiii Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Ja mam płytę Epoxa 8RDA3I i się nie zawiodłem. Czemu inni producenic nie dają wyświetlaczy błędów to ja nie wiem. Takie proste, a jakie praktyczne. Poza tym ABIT NF7. Też nad nim myślałem przy zakupie ale wybrałem Epoxa. A tak serio co z nich weżmiesz i tak będizesz zadowolony, obie serie udane. Edytowane 28 Stycznia 2006 przez MARTiiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Na czym właściwie ten wyświetlacz błędów polega bo nie wiem? W Solteku były diody chyba w tym stylu z tego co pamiętam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Tak wygląda wyświetlacz EPoX POST-LED : 1901951[/snapback] http://www.amdboard.com/ecs_n2u400a.html Tej niczego nie brakuje... jeśli nie potrzebujesz SATA itp., athlon poszedł jak w syganturze. Ja się przy niej szczerze upieram! @Mociak, co żeś się tak uczepił tego ESC, przecież te płyty są cienkie jak du.pa węża. N2U400a: max FSb to 230MHz czy cos koło tego, brak regulacji napięć i mnożnika, więc możliwości OC cieniutkie. Przykro mi ale taka prawda. Fajnie że Tobie działa stabilnie ale nie wciskaj jej ludziom bo jeszcze ktoś gotowy będzie ją kupić. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Napewno wyświetlacz to lepsze rozwiązanie niż opieranie się na piskach i bipaniu ;). Mi tam jakiś głupot nie pokazywał, co dolegało to było na wywietlaczu. ESC wypuściło kilka naprawdę udanych płyt a to były pojedyńcze egzemplarze, loteria. Taniocha raz na jakiś czas też może się udać. T ak czy siak lepiej kupić porządna płyte, bo ją sie wymienia obok monitora najrzadziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ECS, ASRock czy nawet MSI to plytki typowe dla biur FAKT FAKTEM jedne sa bardziej stabilne inne mniej ale nawet do sredniego OC to sie nie nadaja (no chyba ze po v-modach ale to inna baja) >>dalej malo zmian opcji w bios co do ustawien pamieci, maly zakres ustawiania napiec(czesto % np. +10% grrr), brak zazwyczaj mozliwosci zmian napiec mostkow slabe uklady zasilania, (dwufazowe) >>o slabej jakosci eleminuja te plyty w uzyskaniu wysokiego FSB czy wysokich wynikow w OC CPU dobre/srednie do OC to np. Soltek, Asus, Gigabyte (zalezne od modelu) a najlepsze na rynku robia DFI, ABIT, EpoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Polecam ta plyte co mam w sygnaturze - bije na glowe te wszystkie o ktorych tu wspominacie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord..M Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Polecam ta plyte co mam w sygnaturze - bije na glowe te wszystkie o ktorych tu wspominacie :DOgolnie w testach plyta robi wysokie OC -ale za szybko wysypuje biosem Do uzytku domowego nie za fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ogolnie w testach plyta robi wysokie OC -ale za szybko wysypuje biosem Do uzytku domowego nie za fajna No nie wiem ja juz mam ja jakis czas jeszcze odpukac wszystko jest ok a troche na niej krece ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...