dbacze Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Skubaniec wykończy mnie - siedzę nad nim cały dzień - mam sieć komputerową - 25 komp. każdy ma nadany adres IP - 5 jednostek ma korzystać z neostrady - i ni chloery nie mogę go ustawić. Wszystkie ustawienia mam chyba zgodne z instrukcją - próbowałem również z włączonym DHCP i też nic - komputery nie widzą netu - ruter wykazuje połączenie z NEO. Zaktualizowałem firmware i też nic. Może ktoś mi pomoże - będę bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 a lan jak? dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 a modem Ci się łaczy z neo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Type: PPPoA VPI: 0 VCI: 35 Zaznacz NAT, Firewall, On Demand wpisz login i haslo do neo i powinno smigac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 proboj roznych ustawiem pppoa i pppoe roznie to dziala na roznych centralkach tepsy, tak mi powiedzial izomek w sklepie a on sie zna na rzeczy. a jakie na tych pc wpisales dns-y? 194-204-152-34, 194-204-159-1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...