Gość fredus Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 ale na parapecie mozna postawic kompa i uchylic okno przeciez nic mu sie nie stanie Pewnie nie, ja kiedys jak kręciłem karte to otworzyłem okno a kompa ustawiłem niemal na parapecie, odrazu zrobiło sie chłodniej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Poniżej zamieszczam mój wynik przy temp. proca 0 st. C .. może było by jeszcze więcej .. ale nie podwyższałem napięcia więcej niż 1.8 V , a i temperatura Hdd zbliżała się do niskiego niebezpiecznego poziomu .. Szkoda że nie chodzi tak co dzień :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galandilias Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 hehe - okno otwarlem - i co? stress - 31*C na procku :) luuubie zime :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Przez te mrozy u mnie w idle na procku 21*C :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 ja niestety zauważyłem że everest nie pokazuje temp procka gdy jest ujemna :( ale leciała ostro w dół! -3*C na procku wtedy napewno było ;) gdyby potrzymać go tak z 5minut dłużej... ojjj na dworku było -27*C ;) + dmuchawa żeby tak przypadkiem się nie przegrzał ;) (dysk 14*C - chyba już mało bezpiecznie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 u mnie i tak nie poleci wyżej 1) brakuje mu V 2) pamięci nie wytrzymują a w asynchro nie wstają widocznie moj semp nie znosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja niestety zauważyłem że everest nie pokazuje temp procka gdy jest ujemna :( ale leciała ostro w dół! -3*C na procku wtedy napewno było ;) gdyby potrzymać go tak z 5minut dłużej... ojjj na dworku było -27*C ;) + dmuchawa żeby tak przypadkiem się nie przegrzał ;) (dysk 14*C - chyba już mało bezpiecznie) no z dyskiem juz bym uwazal przy tym temp. Moj kiedys przy takiej operacji (ibm mial 18 stopni) to jakos dziwnie lozysko chodzilo (tak rzęźił). Od tego czasu owijam go szmatą/bluzą itp i jest spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...