elmo141 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 tak jak w opisie, wstyd sie przyznac mam Aristo 2600, z procesorem 2,4 Celeron i 256 MB, 40 Gb dysku, wiatrak chodzi prawie non stop (bardzo glosny), ale to "zaleta" procesora jak ze stacjonarnego kompa, laptop sie grzeje niezle interesuje mnie wasza opnia czy temperatura dysku i procka jest prawidlowa w tym szczegolnym przypadku nic szczegolnego nie wyczyniam - temperatura procka 52-55 stopni, dysku 50 leci muza i net - 68-63 stopnie, dysku 55 wykorzystuje jego max - 66 stopni i czasmi wiecej, dysku 58 prawie nie udaje mu sie zejsc ponizej 49 stopni czy to norma w tym przypadku? jeszcze mam na niego gwarancje :) mam go od 1,5 roku, to byl moj blad, ze go kupilem, ale coz czlowiek nieswiadomy popelnia bledy - niewazne pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 U mnie- wprawdzie inny sprzęt, ale CPU nic/praca/granie - 49/63/78-83 st., i to mimo używania RMClocka. HDD 50-60 st., w czasie grania 64-65, czasem nawet 67 (ale bardzo rzadko). To normalne, że laptopy się grzeją- chłodzenie nie takie jak w stacjonarnych, ale komponenty w laptopach zwykle mogą wytrzymać wyższe temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo141 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 tak myślałem, ale wolałem się upewnić dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...