wąhol Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 mam taki mentlik w glowie bo niewiem jakie pamieci zabrac czy dokupic jeszcze jedna kostke do tych co mam geil 512mb cl.2.5 400mhz ale jednak chyba wolilbym je wymienic na kostke 1gb ale niewiem jaka cene okolo 500zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Będziesz podkręcał?? Jeżeli tak to sprzedaj tego geila i kup 2x 512 patrioty kh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wąhol Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) będę ale chce jakomś kostke 1gb bo myśle przyszłościowo prosiłbym o jakieś linki lud nazwy dokładniejsze a co z układami BH-5 lub TCCC czy te KH ??? wiem ze juz wezme patioty 1GB tylko z której glupy Signature Line , Extreme Performance , do dobrego kręcenia?? Edytowane 20 Stycznia 2006 przez wąhol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...