ld Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 za malo seksu, czy jakies problemy rodzinne? Cos ty taki zgorzknialy ostatnio? Gdzie sie podzialo "cudownie"?? :? Wiesz nie wiem czy za malo sexu?? nie wiem do kogo to bylo, ale raczej pisanie na forum odchodze... jest raczej bez senu :lol: jak nie to nie rozumiem tego zbytnio, chcesz sie dowartosciowac czytajac jak ci ludzie wchodza w d..e?? bo tak to wyglada narazie. a kto mowi 'cudownie'? nie poczuwaj sie do wszystkiego co czytasz spoko spoko lae popatrz jak ci ludzie pisza tyko dlatego ze masz moderatora. cos tu jest nie tak chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterY Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jestes na forum 2 dni, wiec z kad wiesz ze nieznajdziemy takiego jak ON ??? coz... niektorzy tak maja... dzien bez wazeliny to dzien stracony.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ktory mnie krytykowal za rzekomo bezsensowne topicki? niech w koncu zabierze glos i tenze topic oceni podobnie bo przeciez to zasmiecajacy forum bezwartosciowy topic Rzekomo bezsensowne topiki to np: "Jakiej pasty do zebow uzywacie" z 26 grudnia "ulubiony klawisz na klawiaturze" z 26 grudnia I perelka: "bil mnie i gwalcil wracajac pijany do domu" z 25 grudnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jestes na forum 2 dni, wiec z kad wiesz ze nieznajdziemy takiego jak ON ??? coz... niektorzy tak maja... dzien bez wazeliny to dzien stracony.... No jak juz napisalem, ludzie tak pisza tutaj tylko daltego ze grzesio ma moderatora, juz zapomnieli jakie byly wojny o jego modera - jak to sie ludziom nie podobalo - jego zadzenia sie tu itp. a teraz zapomieli bo trzeba sie przypodaobc wladzom prawda?? SKAD JA TO ZNAM ???? :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ok wiec wlasciwie nie mam nic do ciebie wogole nie wiem o co chodzi zycze milej podrozy tylko wroc bez ciebie bedzie smutno i nudno kochamy cie Grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Skad to znasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterY Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Rzekomo bezsensowne topiki to np: "Jakiej pasty do zebow uzywacie" z 26 grudnia "ulubiony klawisz na klawiaturze" z 26 grudnia I perelka: "bil mnie i gwalcil wracajac pijany do domu" z 25 grudnia do tej listy mozesz jeszcze dopisac "Odchodze..." z 29 grudnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Skad to znasz? Ja :?: :?: nie wazne... moze potem napisze, zobaczymy co inni powiedza. BTW. cytuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 nie wiem ok sluchajcie nie mam sily juz na pisanie postow w tym temacie robcie co chcecie ale beze mnie papap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 nie wiem ok sluchajcie nie mam sily juz na pisanie postow w tym temacie robcie co chcecie ale beze mnie papap ee tak szybko odpadasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nie moge znalezc tego topica: "bil mnie i gwalcil wracajac pijany do domu" czyzby zostal skasowany?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nie moge znalezc tego topica: "bil mnie i gwalcil wracajac pijany do domu" czyzby zostal skasowany??jest na smietniku , a tam maja wglad tylko moderzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nie moge znalezc tego topica: "bil mnie i gwalcil wracajac pijany do domu" czyzby zostal skasowany??jest na smietniku , a tam maja wglad tylko moderzy czy można ten topic przywrócić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Mozna, ale po co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Mozna, ale po co ? domyśl się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Mozna, ale po co ? domyśl się Jestem niedomyslny - uswiadom mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Gdzies sie moze znajdzie ale na pewno nie taki ja Ty :) Jestes na forum 2 dni, wiec z kad wiesz ze nieznajdziemy takiego jak ON ??? To ze sie nie odzywalem na forum to nie siwadczy o ty m ze na tłika nie zagladalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Grzesio byl jednomyslny w swojej ocenie i za przeproszeniem sral na to co kto na to powie...to mi sie podobalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 zastanawia mnie gdzie podziewa sie pan genghiskhan ktory mnie krytykowal za rzekomo bezsensowne topicki? niech w koncu zabierze glos i tenze topic oceni podobnie bo przeciez to zasmiecajacy forum bezwartosciowy topic byly swieta wiele osob wyjezdzalo jednak podobnie jak szanowny grzesio ktory celem wlasnej satysfakcji ( z faktu zasmiecenia forum) umiescil ten temat zadna z nich nie umiescila czegos podobnego co nas obchodzi ze wyjezdzasz ??? chyba ze chcesz sprawdzic kto wstawi ci wazeline ??? ciekawe o to jestem odzywam sie - no temat faktycznie SMIETNISKOWY ale grzesia brak bedzie :( dobra usuncie ten temat bo zasmieca forum :P :wink: :mrgreen: w sumie to jak powiedziales who cares?!?!! grzesio kiedy wrocisz?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ktory mnie krytykowal za rzekomo bezsensowne topicki? niech w koncu zabierze glos i tenze topic oceni podobnie bo przeciez to zasmiecajacy forum bezwartosciowy topic Rzekomo bezsensowne topiki to np: "Jakiej pasty do zebow uzywacie" z 26 grudnia "ulubiony klawisz na klawiaturze" z 26 grudnia I perelka: "bil mnie i gwalcil wracajac pijany do domu" z 25 grudnia widac grzesiu ze innym sie takie topiki podobaja i sa jaknajbardziej na miejscu na forum o kompach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ktory mnie krytykowal za rzekomo bezsensowne topicki? niech w koncu zabierze glos i tenze topic oceni podobnie bo przeciez to zasmiecajacy forum bezwartosciowy topic Rzekomo bezsensowne topiki to np: "Jakiej pasty do zebow uzywacie" z 26 grudnia "ulubiony klawisz na klawiaturze" z 26 grudnia I perelka: "bil mnie i gwalcil wracajac pijany do domu" z 25 grudnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ktory mnie krytykowal za rzekomo bezsensowne topicki? niech w koncu zabierze glos i tenze topic oceni podobnie bo przeciez to zasmiecajacy forum bezwartosciowy topic Rzekomo bezsensowne topiki to np: "Jakiej pasty do zebow uzywacie" z 26 grudnia "ulubiony klawisz na klawiaturze" z 26 grudnia I perelka: "bil mnie i gwalcil wracajac pijany do domu" z 25 grudnia widocznie ktos uwaza ze takie topiki na forum o kompach sa calkowicie normalne... no coz bez komentarza.... graham cos sie ostatnio rzeczywiscie jakis taki zrobil - no jak zauwazyles CUDOWNIE JUZ NIE MA?!?!?! dlaczego..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 grzesio kiedy wrocisz?!?!Wroce kiedy wroce - moze nigdy? Mam nadzieje ze uda mi sie czasem wpasc w weekend, albo cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 NO TO PRZYNAJMNIEJ MI BEDZIE BRAKOWAC GRZESIA.... :( :( :( buuuuuuuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 a ja juz sie do cibie wybieralem obejrzec twoja bude :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 a ja juz sie do cibie wybieralem obejrzec twoja bude :( Od dwoch miesiecy sie wybierasz :? dostales adres, miales przyjsc i [gluteus maximus] :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 (Y) (>'.'<) (...)_(...) Grzesiu masz tutaj przytulanke niech ci towarzyszy w drodze . Obys nie byl samotny podczas podrozy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 co sie na pewno zmieni -jak zawsze 3m sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 smutny ten temat - duzo osob go zlookalo ale jakos wiekszosc bala sie chyba wypowiedziec, ,pozegnac...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 LOL LOL LOL LOL LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...