michalak Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 jedni odchodzą a drudzy przychodzą nikt nie jest niezastąpiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 jedni odchodzą a drudzy przychodzą nikt nie jest niezastąpiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 No w koncu jakas odp. bez wazeliny ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 jedni odchodzą a drudzy przychodzą nikt nie jest niezastąpiony co racja to racja, tylko matka jest niezastapiona :wink: , procz tego ze Grzesio jest troche nerwowy to porządku troche tu zrobił, a najbardziej smiesza mnie wypowiedzi ludzi z 2-5 dniowym starzem na forum, niedosc ze niewiedza gdzie jest opcja szukaj 8O :P :lol: to jeszcze piszą ze Grzesio neizastąpiony, niezapomna o nim bla bla bla, kilogramy wazeliny 3maj sie Grzesio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 A co Cido tego moze 2-3 di na forum to malo ale na tłika niektorzy dlugo wchodza, a ty sam wazeliny nie puszczasz bu bana nie dostac? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 W zasadzie tytul troszke na wyrost, ale jednak. Wyjezdzam za granice, i jak znam zycie nie bede juz sie udzielal na forum. Kompa oczywiscie miec bede, gorzej jednak z czasem :? Czesc userow (jak sadze spora) chyba sie ucieszy z tego faktu. Ajeśli to podpucha :?: :?: :?: To głowy się posypią :wink: He he he, żartowałem (muszę to zaznaczyć bo pewni ludzie się na żrtach nie znają) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 No Kto sie zna Ten sie zna, xyw nie bede wymienial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 W zasadzie tytul troszke na wyrost, ale jednak. Wyjezdzam za granice, i jak znam zycie nie bede juz sie udzielal na forum. Kompa oczywiscie miec bede, gorzej jednak z czasem :? Czesc userow (jak sadze spora) chyba sie ucieszy z tego faktu. I kogo to obchodzi? Cały czas piszesz o zaśmiecaniu forum to po kiego ten topic? Nie długo jak będziesz jechał do pracy to dasz Topic : "Ej odchodze na 8h" tylko nie płaczcie! Kurde co to ma być? Stary jedziesz, ale wrócisz. Co innego jak byś odchodził na stałe, co zresztą też by było na wyrost! A tu takie bzdety. A tak między nami to jak otwierałem ten topic to myślałem w duchu, że odejdziesz na zawsze jako moderator :P. Ja wrócisz i komuś powieszm, że zaśmieca forum to od razu dam link do tego topica! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 W zasadzie tytul troszke na wyrost, ale jednak. Wyjezdzam za granice, i jak znam zycie nie bede juz sie udzielal na forum. Kompa oczywiscie miec bede, gorzej jednak z czasem :? Czesc userow (jak sadze spora) chyba sie ucieszy z tego faktu. I kogo to obchodzi? Cały czas piszesz o zaśmiecaniu forum to po kiego ten topic? Nie długo jak będziesz jechał do pracy to dasz Topic : "Ej odchodze na 8h" tylko nie płaczcie! Kurde co to ma być? Stary jedziesz, ale wrócisz. Co innego jak byś odchodził na stałe, co zresztą też by było na wyrost! A tu takie bzdety. A tak między nami to jak otwierałem ten topic to myślałem w duchu, że odejdziesz na zawsze jako moderator :P. Ja wrócisz i komuś powieszm, że zaśmieca forum to od razu dam link do tego topica!No jaka reakcja :D tylko uwazaj zeby banana nie dostac na dowidzenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterY Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 No jaka reakcja :D tylko uwazaj zeby banana nie dostac na dowidzenia :P to ja sie z wami w kolejce ustawie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 3m sie grzesiu, bedzie mi ciebie brakowalo! papa i odwiedzaj nas czasem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 taa najpierw wszyscy sie skarza a teraz placza... nie bedzie grzesia beda inni... temat jakby bezsensu... Ale na nowej drodze zycia niech CI wyjdzie jak najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 taa najpierw wszyscy sie skarza a teraz placza... nie bedzie grzesia beda inni... temat jakby bezsensu... Ale na nowej drodze zycia niech CI wyjdzie jak najlepiej. ....... a twoj kot dalej cierpi na zatwardzenie ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 A co Cido tego moze 2-3 di na forum to malo ale na tłika niektorzy dlugo wchodza, a ty sam wazeliny nie puszczasz bu bana nie dostac? :) Allen szczerze watpie, ze w zamian za moje nieodpowiadające moderatorom zdanie w tym topicu dostał bym bana. A twoj text "a ty sam wazeliny nie puszczasz bu bana nie dostac? " swiadczy otym, ze sam jestes wazeliniarzem, i myślisz w wielu przypadkach w tych kategoriach. Grzesio pełniłł bardzo aktywnie swoją funkcje, (jezeli jestes czestym gosciem tweaka to powinienes znac szczegoly niebede Ci opowiadać), zato wiele osob moglo przestac go darzyc sympatią i to jesty chyba normalne prawda. Sprawa wygląda tak Allen ze jestes fauszywy conajmniej taksamo jak twoj config z podpisu..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 A co Cido tego moze 2-3 di na forum to malo ale na tłika niektorzy dlugo wchodza, a ty sam wazeliny nie puszczasz bu bana nie dostac? :) Allen szczerze watpie, ze w zamian za moje nieodpowiadające moderatorom zdanie w tym topicu dostał bym bana. A twoj text "a ty sam wazeliny nie puszczasz bu bana nie dostac? " swiadczy otym, ze sam jestes wazeliniarzem, i myślisz w wielu przypadkach w tych kategoriach. Grzesio pełniłł bardzo aktywnie swoją funkcje, (jezeli jestes czestym gosciem tweaka to powinienes znac szczegoly niebede Ci opowiadać), zato wiele osob moglo przestac go darzyc sympatią i to jesty chyba normalne prawda. Sprawa wygląda tak Allen ze jestes fauszywy conajmniej taksamo jak twoj config z podpisu..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 taa najpierw wszyscy sie skarza a teraz placza... nie bedzie grzesia beda inni... temat jakby bezsensu... Ale na nowej drodze zycia niech CI wyjdzie jak najlepiej. ....... a twoj kot dalej cierpi na zatwardzenie ? 8O Taa biedazek, nic mu juz nie pomoze... Patrzy na mnie z fotela tymi swoimi oczkami... :( :cry: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Ja tam nie będę ściemniać, z Grzesiem nie miałem wiele do czynienia (na szczęście), ani się cieszyć nie będę ani płakać. oje zdanie jest takie, że na forum tak jak w przyrodzie różne "osobliwości" też są potrzebne. Jak dla mnie Grzesiu gość OK najwyżej czasem za ostry, mało ważne. Trzeba chłopu dobrze życzyć mimo wszystko. Poza tym, zżył się z forum tak bardzo, był moderatorem i nawet nie ma prawa się pożegnać? Co jak co ale czase trochę kultury by się przydało, ale szkoda gadać. Pokojowy jakiś jestem więc się kłócić nie będę. Żegnaj Grzesiu oby ci się dobrze wiodło, wszystkiego najlepszego, bo się Nowy Rok zbliża. I tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 A tyle czasu sie zasanawialem czy zalozyc topic czy nie, teraz zycie bedzie latwiejsze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 No grzesio wszystkiego naj naj lepszego w nowym roku i zeby sie powiodlo na obczyznie Pozdrowka :-) Mozna wiedziec gdzie jedziesz ? moze domnie do ca 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Wszyscy jestescie chamscy poniewaz wedlug zasad kultury jak ktos sie zegna to sie na dowidzenia go nie opier***** ze byl taki owaki tylko sie mowi czesc i juz! ps. czy jak kolega od was z domu wychodzi to go tak samo zegnacie ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 cudownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ps. czy jak kolega od was z domu wychodzi to go tak samo zegnacie ???????stary to u nas na ulicy jest taki kolo: zachodzisz do niego... i ? on otwiera dzrzwi i pierwsze słowo to "czego?" na końcu wygania "nara ci" jak przyjdzie jedna osoba a jak powiedzmy 2 lub 3 "nara wam"... to sie nazwya kultura........ :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Grzesiu milego pobytu za granica. Jak sie nie bedziesz pojawial to sie zdziwie, przeciez to wciaga... cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 jak nie grzesio to kto inny - malo to moderatorow? nie wiem jak innym ale mi jakos nie zal..... bo grzesia nie znasz nie wiesz jak ON sie udziela/l na forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 pa pa pa - grzesio :D:) - mam nadzieje ze na stale nas nie opuscisz.... pa pa pa - "uzdolnieni inaczej" co sa 5 minut na forum i gadaja o tym o czym pojecia nie maja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Gdzies sie moze znajdzie ale na pewno nie taki ja Ty :) Jestes na forum 2 dni, wiec z kad wiesz ze nieznajdziemy takiego jak ON ??? To proste ...forum moze oglada i czyta od dlugiego czasu ...i wie co tu sie dzieje ...Az wreszcze niewytrzymal i zarejestrowal sie ...Ale za to jak sie rozpedzil z postami 8O A co do grzesia to uwazam ze niepotrzebne bylo zakladanie tego tematu ...wyglada na to ze chcesz zobaczyc czy Cie tu ktos lubi i czy beda po tobie plakac...( tylko sobie nie mysl ze Cie nie lubie :) ...mi tu nikt nie zawadza i ogolnie jest git ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 nie rozumiesz grzesia - on nas kocha :evil: i nie chcial zostawic NAS bez pozegnania.......:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...