Slow Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Niby podstawy podstaw ale ostatnio zauwazylem ze malo kto je zna: ZW - znaczek windowsa ZW + M - minimalizuj wszystko ZW + SHIFT + M - UNDO do powyzszego ZW + D - pokaz pulpit ZW + D - UNDO do powyzszego mam nadzieje ze komus sie przyda i ulatwi prace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ZW + L -Logout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ZW + L: blokada komputera ZW + M = ZW + D Poza tym: ZW + F1: pomoc Windows ZW + F: wyszukiwanie plików ZW + E: explorer ZW + R: Start->Uruchom ZW + B: pokaż pasek ZW + F6: j/w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziumak Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Czy znacie może skrót, lub czy istnieje skrót pozwalający na minimalizację tylko jednego okna a nie wszystkich ? po prostu minimalizuj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 lewy alt+spacja+m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Niby podstawy podstaw ale ostatnio zauwazylem ze malo kto je zna: ZW - znaczek windowsa .... po naszemu WinKey ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziumak Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) @SGJ Dzięki, za pomoc, potrzebowałem tego do ustawienia kombinacji klawiszy w sterownikach razera a Winkey nie chciał się wczytać. Jeszcze raz dzięki za pomoc :D Edytowane 14 Stycznia 2007 przez bziumak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Niby podstawy podstaw ale ostatnio zauwazylem ze malo kto je zna:No znam taką co pracuje ponad 10 lat używając dzień w dzień Worda i nie wie co się stanie po wciśnięciu CTRL + C/V/X :))) Ale ALT + I (podgląd wydruku) ma opanowane - o tym to wcześniej nie słyszałem! Mam natomiast pytanie - w pasku szybkiego uruchamiania mam takie gówienko co się zowie Pokaż Pulpit.scf [shell] Command=2 IconFile=C:\WINDOWS\system32\shell32.dll,34 [Taskbar] Command=ToggleDesktop Czy jest komenda, którą mógłbym tu wstawić zamiast ToggleDesktop, która by działała jak kombinacja CTRL + M i undo do tego czyli CTRL + SHIFT + M ? Przewaga minimalizacji i przywrócenia nad pokazaniem pulpitu jest taka, że gdy kliknę Pokaż Pulpit i zminimalizuję np 3 okna, a później otworzę jeszcze jedno okienko, to aby przywrócić wszystkie 4 muszę albo klikać na każde albo sięgać do klawiatury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...