gRaBaRz.oS Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) zdj stare: już jest obecnie kilka rzeczy zmienione i chciałem zapytać na jaki kolor pomalować środek jeśli: katody uv kable ata uv blue kabel fdd uv orange wiatraczki jak wIdać :) zasilacz w pomarańczu Edytowane 20 Stycznia 2006 przez gRaBaRz.oS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) A to pomaluj na zielony UV. Tylko oczo j**ny :wink: Edytowane 20 Stycznia 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ja sie poważnie pytam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Eee zielony bedzie fajnie wyglądac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Myśle, że zielony ale taki wiesz ostry. Np. wchodzi laska do pokoju i oslepi ją ten kolor, a Ty cos teges i... :DDDDDDDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ten pomaranczowy pasuje do tego zloto-czarnego jak swini kamizelka ;] Wg mnie wnetrze powinno byc czarne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ja sie poważnie pytam :/ Przecież ci powarznie napisałem. Tylko byś musiał kolor budy z zewnątrz zmienić bo już teraz wygląda masakrycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 może czarny połysk z brokatem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 normalnie sami powazni ludzie :/ mnie sie podoba i to jest najważniejsze :) czrny kolor mówisz? hmm.... PS nie buda dupiato pomalowana a zdjęcia dupiatej jakości :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavic Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 normalnie sami powazni ludzie :/ mnie sie podoba i to jest najważniejsze :) czrny kolor mówisz? hmm.... PS nie buda dupiato pomalowana a zdjęcia dupiatej jakości :/ omg :blink: pytasz na forum na jaki kolor warto pomalować bude, temat co najmniej "wyzywający" w tym temacie, a ty ostatecznie się nad czarnym się zastanawiasz :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 heh dobra dobra jakiś nie swój jestem pewnie rzez tą sesje mniejsza z tym dzięki za poświęcony mi czas ;) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jeśli Tobie się będzie podobał to jest taki kolor żółto zielony śiwcący w UV. Napewno rozświetli tobie budę wewnątrz i nada bardzo kontrowersyjnego imagu!!! HIHI. Ja jestem zwolennikiem unikatów a co druga buda jest czarna w środku. Polecam też mat dlatego bo niewidać w środku tyle kurzu jak sie nazbiera. Pozdrawiam i nie martw się inymi(Tobie ma się podobac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Tu masz komplet kolorków UV Lakiery. Tu masz jeszcze kameleonykameleon Edytowane 20 Stycznia 2006 przez Patrox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Na czarno będzie dobrze. Czarny jest neutralny a kolorków już masz wystarczająco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drdick Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Grabarz, może zamiast malować spróbuj wykleić czymś ściany budy... Może znajdziesz jakiś ciekawy materiał, który dodatkowo wyciszy nieco hałas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Grabarz, może zamiast malować spróbuj wykleić czymś ściany budy... Może znajdziesz jakiś ciekawy materiał, który dodatkowo wyciszy nieco hałas?W sumie z tym wyklejeniem niezły pomysł tylko musi być na tyle plastyczna okleina żeby ulegała skurczeniu pod wpływem ciepła. Inaczej wyjdzie strasznie. Good idea :D Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Patrox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 hmmmm dobry pomysł!! Dzięki musze sie skontaktować z Qmplem w hurtowni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Fajnie pomalowana buda na zewnatrz... Czym malowales i jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Fajnie pomalowana buda na zewnatrz... Czym malowales i jak ?? podane wyzej :) po egzaminie z fizy postaram sie coś zrobić bo póki co sie ucze (pierwszy rok 3xZ) chyba każdy wie o co chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 W sumie z tym wyklejeniem niezły pomysł tylko musi być na tyle plastyczna okleina żeby ulegała termokurczliwości pod wpływem ciepła. Inaczej wyjdzie strasznie. God idea Polska jezyka trudna jezyka, a angielska jeszcze lepszejsza co? termokurczliwosc pod wplywem ciepla mnie o glebe cisnela, niech mnie kule bija... @grabarz. wez zalatw wzornik CMYK i poszukaj czegos takiego jak brudny zolty. Powinien podpasowac do zlota w podkladzie na zewnatrz, no i nie bedzie gryzl sie tak bardzo z pomaranczowymi wstawkami. Jak podpasuje to maluj tym kolorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 albo wyklej wykladzina w srodku :P :P :P ja mam czerwona i fajnie to wyglada i jest ciszaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 @ Carl0s & radeksz - panowie wasze wypowiedzi podsunęły mi pomysł!! najpierw pomaluje na brydny złoty (as Carl0s says) potem wyłoże czarną wyciszką na spodzie (by radeksz) i bedzie grało :) THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Czy ty z przodu na panelu masz plexi? czy tylko zaślepki powyciągałeś? NIe podoba mi się! Wolę połączenia jednolite; czerń-niebieski czerń-czerwony itd. A taka choinka to fujjj:P ciekawa jest tylko "faktura" jak uzyskałeś kolor budy taki hmm popękany? ps. no offence to moje zdanie:P Edytowane 22 Stycznia 2006 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Co do probnika to zamiast CMYK polecam RAL. Prosciej bedzie dobrac realna barwe. CMYK to probnik drukarski, farby sa robione wlasnie w systemie RAL :) Taka przyjacielska rada od grafika:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 shch00r - swieta prawda - moj blad. Po prostu akurat mialem wzornik CMYK w rekach :D. @ grabarz - mi chodziło o brudny żółty an nie złoty. roznica subtelna, wiec zrobisz jak uwazasz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ciekawa jest tylko "faktura" jak uzyskałeś kolor budy taki hmm popękany? czytaj wyżej :D już kilka osób sie pytało dawałem odpowiedz :) @ Carl0s no spoko ja źle przeczytałem porównam kolory i dam wam znać!! PS już mam poprowadzone ładnie kabelki także bałaganu to już nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 No grabarz w modowaniu kabli to to jesteś ziąąą ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Co cie Carlos na ten brudny zolty wzielo, w moim worklogu chyba tez mi doradzales zeby cos upackac takim kolorze na boku :P Co do samego malowania wewnatrz - zgadzam sie z Carlosem, taki kolor bedzie tu pasowac. No zawsze pozostaje czarny mat - taki uniwersalny jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 melonowy fakt :). ale w twoim przypadku taki kolor swietnie kontrastowalby z zielono-czarnym kamuflazem (ale tylko jako napisy, znaki itp.), a tutaj calkiem niezle zlewa sie ze zlotym i pomaranczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...