pci Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam podkrecałem starego kompa na ORT: ORT: ORT: kturym pracuje obecnie celek 433 256mb ramu i dysk 6.4, ma 2 partycie: 1 2,5g 2 4g I Jak próbowałem uruchomic kompa z szyna dla dysku 41 sie zawiesił, i musiałem pierwszą partycie zformatowac i zainstalowac windowsa xp, a druga partycie widzi, ale niemoze jej otwozyc i pisze zeby sformatowac, prosze o pomoc co mam zrobic?? Jakiego programu uzyc aby odzyskac dane. Narazie 2 partyci nieformatowałem ani nic. Chce sie poradzic was co robic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Witam podkrecałem starego kompa na ORT: ORT: ORT: kturym pracuje obecnie celek 433 256mb ramu i dysk 6.4, ma 2 partycie: 1 2,5g 2 4g I Jak próbowałem uruchomic kompa z szyna dla dysku 41 sie zawiesił, i musiałem pierwszą partycie zformatowac i zainstalowac windowsa xp, a druga partycie widzi, ale niemoze jej otwozyc i pisze zeby sformatowac, prosze o pomoc co mam zrobic?? Jakiego programu uzyc aby odzyskac dane. Narazie 2 partyci nieformatowałem ani nic. Chce sie poradzic was co robic?? nie rób nic na tym dysku żadnych scandisk itd.... tylko ściągnij: Easy recovery pro i daj mu działać ale cudów nie oczekuj Edytowane 20 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 A której funkcij Easy recovery pro mam uzywac?? bo widze ze to zawansowany program a mówj angielski słaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...