JejoX Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) w idle? Sorki za niepelne informacje: Ja chyba mam troche przechlapane z tymi temperaturami. W IDLE: Procek 36C-to akurat ok w stresie 48-to juz za duzo Mobo- 38C- no nie wiem(na default bylo 33)- w stresie boje sie dowiedziec HDD- 39C Temperatury spraewdzalem programem speedfan i nieweim ktora temp to temp karty graficznej.Jak ostatnia pozcyja to 40 C. I co powiecie???? Edytowane 26 Stycznia 2006 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Jak obiecalem fotki budy na żywo :] Sorki za slaba jakosc ale aparat z telefonu + sztuczne oswietlenie robi swoje. Teraz tylko pozostaje mi porzadek z kablami dokonczyc :) Pozdrawiam, sthEn Edytowane 8 Lutego 2006 przez sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Nie ma to jak pre-modyfikowane budy :) Ale sluchawki przynajmniej fajne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Icemat Siberia - najlepsze sluchaki do CS'a na swiecie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja chyba mam troche przechlapane z tymi temperaturami. W IDLE: Procek 36C-to akurat ok w stresie 48-to juz za duzo Bez przesady. 48 za dużo? W końcu ostro pracuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biskup1050 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Skoro temat nie jest zamknięty to się podczepię.Mam obecnie takie temperatury(wg.najnowszego Everesta): Płyta główna 34 °C (93 °F) Procesor 54 °C (129 °F) Dioda procesora 50 °C (122 °F) Procesor graficzny 52 °C (126 °F) Otoczenie procesora graficznego 43 °C (109 °F) SAMSUNG SP6003H 37 °C (99 °F) Temperatury podczas siedzenia na necie,po pół godziny grania procek dochodzi do 65 stopni,grafa do 75. Grafa raczej wytrzyma ale procek nie wiem ile może znieść jeśli chodzi o max temperaturę.Radiator na procku czysty,na razie mam tylko jeden wiatrak z tyłu obudowy wyciągający powietrze,w drodze jeszcze trzy,jak je najlepiej umieścić żeby temperatura w budzie spadła? Procesor to Athlon xp2000 Palomino,grafa radek x800gto,zasilacz tagan380. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erval Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Witam, niedawno wymienilem spora czesc sprzetu i obecnie mam konfiguracje Barton 2500+ (cooler Spire WhisperRock V), X800GT, MSI K7N2 Delta-L, 2x512DDR Patriot, SB Live 5.1 i zasilacz XConnect 400W. temperatury na procku wydaja mi sie za wysokie - obecnie mam 47-49, dochodzi do 53 C, na plycie i grafice kolo 40. Czy to normalne, zeby z coolerem dobrym nawet do A3400+ miec tak wysokie temperatury? Czy to, ze cooler jest blisko zasilacza moze miec znaczenie? Edytowane 25 Lutego 2006 przez Erval Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 hmmm a ja mam 52C na PWMIC czy to jest duzo ?? swieci sie na czerwono to chyba tak..... http://img519.imageshack.us/my.php?image=temp0sw.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 http://img511.imageshack.us/img511/6673/asd5ao.jpg moje tempki w idle (winamp, tweak.pl ;) gg i inne badziewia ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biskup1050 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Panowie,no to jak z tymi moimi temperaturkami? Co powiecie na takie ułożenie wentylatorów: jeden z tyłu budy wysysa ciepłe powietrze jeden z przodu na dole pompuje zimne do srodka jeden z przodu u góry(w miejscu dwóch zaślepek)pompuje zimne do środka jeden z boku na wysokości grafiki pompuje zimne do środka(chłodzi przy okazji grafe i chipset na płycie) Prosiłbym o jakieś sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar0sh Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 hm... czytajac te wasze tepmeratury to stwierdzilem ze z moimi to tez nie bardzo.. mam bartona 2500 i w biosie jak i w everescie w idle mam 51C.... radiator czysty i mam collera jeszcze z boku obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...