Vlado Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Czy ktos wie gdzie mozna zassać takie stery bo na www.ati.com nie ma i na stronie producenta notebooka też. Chciałem przetestować najnowszego FSC Amilo D P4 2800 bo mam mozliwośc testowania notebooków. Chciałem wogóle podkręcić tego radka ale R3D Tweak ma zablokowaną opcję overclocking po instalacji na notebooku. :? Za wszelkie porady będę wielce zobowiązany. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jeżeli jest ktoś ciekaw wyniku w 3dmarku 2001se na tej maszynie to przy niekreconej karcie i standardowych sterach producenta wydusiłem 7105 marków. 8) Nieźle myslę jak na laptopa, jeszcze takiego powera w żadnym nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Nie ma innych sterow do ATi Mobility, niz te, ktore udostepnia producent lapow. ATi nie wypuszcza takich ogolnych, tylko kazdy z producentow, dedykowane do konkretnego modelu (tak jest przynajmniej z IBMami, ale jestem przekonany, ze to ogolna regula jest). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 No właśnie chyba jest jak Mówisz :? Przeryłem cały net i pipa. A najgorsze jest to, że tej karty na standardowych sterach nie mogę zakrecić 8O pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...