twec Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Witajcie, Pisze, poniewaz ostatnio cos mnie tak naszlo, zeby pobawic sie swoim laptopem - jak w sygnaturce. Wczesniej jednak chcialbym o tym porozmawiac, ale nie z psychologiem!!! :P Jak myslicie, od czego by tu zaczac i czym krecic to ustrojstwo... ;-) Pzdr, TWec Edytowane 20 Stycznia 2006 przez twec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 wsadz do torby i zakrec mlynka... a powaznie, nie sadze, zeby cos sie dalo z tym zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) tego x600 powino sie chyba dac troche podkrecic i tego sempreona (moze nie wiem) jak bys znalazl jakiegos clockgena @yngwie dzeki za poprawienie błedu Edytowane 20 Stycznia 2006 przez kkooaallaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 speedstep? to co innego raczej clockgen w tym wypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ClockGen niestety odpada - nie obsluguje mojego chipsetu. Myslalem raczej o SoftFSB, z tym, ze nie wiem jaka wersje sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam twec - Myślę, że możez spróbowac użyć np. SetFSB lub SysTool. W moim przypadku SysTool'em udało mi się manipulowac zegrami grafiki i FSB. Link do SetFSB http://www13.plala.or.jp/setfsb/ Link do SysTool http://www.techpowerup.com/systool/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 od paru tygodni szukam progsa którym mógłbym podkecic mojego proca i ww. setfsb ani systool tego nie umozliwia. dodam ze chipset w moim jak i w kolegi twec-a lapie to ATi Xpress 200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Heh... No wlasnie. Jak na razie jest lipa. Rozgladam sie jak moge, gdzie moge i nic, brak perspektyw. W zasadzie, to nie musze podkrecac tego ustrojstwa, bo i po co, ale... No kusi mnie... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...