Macho Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Witam mam taki plik i nie wiem jak go otworzyc: oto on nazwa ms-dos getaway~1.mpg ogólna getawat.in.stockholm.3.dvdrip.svcd-x-streem co ja mam z tym zrobic pomocy pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ja bym zmienil nazwe w dosie na jakas prosta costam.mpg i powinno pojsc. A jak nie to sciagnij z kazyy jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 dzieki za pomoc zaraz spróbuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 zmieniłem nazwe ale cos gada ze nie moze znales odpowiedniego dekodera...tylko jakiego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 a najnowsze divx masz zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 tak mam 5.0.2....tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 tak mam 5.0.2....tylkona moje oko przyda ci sie program gspot znajdziesz go na google, pomoze ci ustalic jakiego kodeka divx ci brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Plik nimo50build8.exe na 99% zalatwi sprawe - poszukaj go na googlu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 no głos juz mma ale nie mam obrazu? zainstalowałem to co mi napisałes grzesio i mam dzwiek ale bez obrazu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 to juz nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiCi Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 a XviD-a masz?? jak nie to pewnie instalka tego kodeka pomorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ogólna getawat.in.stockholm.3.dvdrip.svcd-x-streem co ja mam z tym zrobic pomocy pozdrawiam Przecież to jest MPG SVCD to chyba z Divx nie ma dużo wspólnego :? Swoją droga mpgi powinny bez proplemów chodzić pod windą bez instalowania czegokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Kombinuj stary ja mam nimo codec packa i wszystko mi chodzi .Sam ogladalem ten filmik z porsche :twisted: (koles ladnie daje ) Jezeli to ten o ile dobrze pamietam .Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 kurcze chłopaki ratujcie instaalowałem wszystko i nie wiem czemu mam sam dzwiek.......aha mam win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 dzieki za pomoc juz zrobiłem........przy okzaji super filmik.......pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Programem powerdvd pojdzie ten pliczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nimo Codec Pack b.7 (z 8 podobno problemy) i opcja Decoder przy instalacji. "Odptaszkuj" tylko G400 Filter i jazda U mnie niema filmu żeby nie chodził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...