colaa3 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Posiadam juz od jakiegoś czasu Plyte abit KV8 Pro-3rd Eye i jestem z niej bardzo zadowolony... Jednak od 3 dni mam problemy z 3okiem mianowicie pokazuje na wyswietlaczu tylko temperature pokoju... Nie wiem czy czegos nie wylaczylem w Biosie dlatego ze wymienialem obudowe co wiazalo sie z Postawieniem Nowego systemu... Sprzet dziala poprawnie i wszystkie wartosci ktore powinny byc wyświetlane na uguru clock w Biosie sa wyświetlane Jednak na wyswietlaczu oka nic... A nigdy nie mialem z tym problemow izawsze wartosci pojawialy sie automatycznie... Probowalem juz nawet fleschowac Bios ale nic to nie dało. Nigdzie na rzadnym forum nic na ten temat nie znalazlem... Czy ktoś może wie co jest grane czy to moze ja coś przeoczylem...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Hmmm....a może nie chodzi tu o ustawienia biosu a źle podpiołeś kbelki :wink: , możliwe że trzecie oko oslepło (awarja), a jak chcesz sie przekonać na 100% t o zresetuj bios - bedziesz musial tylko wszytsko ustawic jak było jak bawiłeś się w OC ale może to sporo wyjaśnić, jak po tym zabiegu nie bedzie startowac to bedzie niedobrze :sad: Możesz tez sprubować innego softu ze strony Abita albo poczytac tam FAQ, o ile sie nie myle i jezeli masz Xp Sp2 to znajdziesz tam rozwiązanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...