MoNes Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 witam mam pytanie mam dziwne przechodzace po ekranie fale i mam pytanie od czego to jest mam karte geforce 6600 gt najnowsze stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 moze masz kolo monitora glośniki albo koma? jak tak do sproboj to troche oddalic i fale znikna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 odstaw komorke od monitora, pomoze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Wlasnie podczepie sie pod ten temat (nie obrazisz sie mam nadzieje ;]) Mam tez jakby takie fale, ktore ida z rogow monita i rozdziagaja sie do polowy monitora gdzies... glosniki stoja kilometr od monitora, to samo kom... ale zauweazylem ze jak przyblize glosnik to fale sie ruszaja. Wkurzajace to w grach jest bo na pulpicie to nei widac tego prawie w ogole. Najlepsze jest to, ze jak dam rozdzialke 1024x768 to nie widac tych fal, ale wiadomo - sprzet nie pozwala w wiekszosci gier na taki komfort;P Co jest?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 hehe mam dokładnie ten sam problem ale tylko i wyłącznie w rozdzielczości 800x600 bo na mniejszej nie gram .... i sam nie mam pojęcia od czego to zależy bo odświeżanie monitora ustawione jest tak samo 85 jak i w rozdz 1024x768 jak 800x600 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 I tylko powiedz ze masz Samsunga SyncMastera -_- Wina grafy to nie jest bo na poprzedniej to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ja tez mam Samsunga SM 753DF miałem podobne "fale" ktore przechodziły po dolnej czesci monitora odstawilem glosniki kawaleczek dalej zrobilem degauss'a we menu monitora i problemu juz ze 3-4 miesiacze nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 degauss'a...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 rozmagnesowanie i namagnesowanie ponowne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 No mi to nie pomoga... Ale mysle ze to wina glosnikow, ktore staly blisko monitora jakies pol roku i dopiero zaczelem zauwazac te paski. Odstawilem je i tak juz zostalo. Tylko dziwi mnie jedno, ze w 1024x768 ich nie widac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 polecam zainstalowanei driverow do monitora i ustawienie wiekszego odswierzania niz 60Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Możliwe przyczyny: 1. Odświeżanie. 2. Głośniki. 3. Telefon komórkowy. 4. Telefon zwykły bezprzewodowy. 5. Problemy z kablami/wtyczkami/kurzem/zasilaniem. 6. Inne urządzenia wykorzystujące fale elektro-magnetyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Drivery nic nie pomagaja (te z plyty, nie moge znalezc nic na necie do moich... gram na 85 hz ;) Tak jak wyzej, tel, glosniki itp... ja niestety za pozno sie kapnelem ze to ma wplyw na monitor i mam paski teraz... Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) no to masz szczęście że można dobrego do grania CRT za 200 zł dostać http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4370&order=t&view=gtext Edytowane 22 Stycznia 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...