Adrian eS. Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jak moge sprawdzić czy z zasiłką wszystko ok?? Napięcia miernikiem napewno. Mam problem bo mi sie Radki psują i nie wiem czy to od zasiłki czy od mobo?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jak moge sprawdzić czy z zasiłką wszystko ok?? Napięcia miernikiem napewno. Mam problem bo mi sie Radki psują i nie wiem czy to od zasiłki czy od mobo?? Pozdrawiamwyłączasz komputer wyciągasz wolnego molexa, włączasz komputer bierzesz molexa i mierzysz 3,3V mierzyć nie musisz (podobnie jak 5V) ale jak bardzo chcesz to bierzesz wtyke zasilania SATA i mierzysz miedzy pomarańczowym a np: sąsiednim czarnym norma ATX 2.0 przyjmuje wąchania +/-5% od wartości wzorcowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...