Nicko13 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 a ja mam gto2 le z najlepszej serii jaką widziałem :D dwa DVI czerwona :D moj kumpel ma czerwona ale DVI i D-sub i u niego to kaszanka 550 na gpu to koniec i pamieci tez nie ciekawie :D a moja 618/663 bez vmodow i zmieniania chlodzenia tylko jedna 80 wieje na pamiatki :) kupilem za 793 w wersji oem na acris.pl polecam ten sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek_losu Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 618 na rdzeniu.... bardzo ladny wynik :) ciekaw jestem ile wycisne z mojej x800 (zwyklej) gigabyte po zmianie chlodzenia. Bo na pasywnym zal krecic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 To moze troche odswieze temacik. Otoz wczoraj bylem w mediamarkt i ku mojemu zaskoczeniu na poleczce lezaly sobie dwie GTO2(wersje fullbox, czerwony laminat, dodatkowe zasilanie czyli to chyba te). Ceny nie bylo, a gdy spytalem obsluge to sie niezle zdziwilem. 749zł to nie duzo za taka karte co nie?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...